Nejste přihlášen/a.
Co poslouchá? Čím se baví ve volném čase? Co čte? Je nějaký film, co ještě neviděl?
Kolik do toho chcete investovat?
doplněno 29.10.12 17:35:Já jsem svého muže asi nejvíc překvapila zážitkovými dárky - školou smyku, letem balónem, jizdou na hornickém vláčku v podzemí, taky u nás jednou byl kuchař, to bylo prima. Nejvíc se mu líbila asi ta škola smyku, to doslova zářil, když se vrátil z okruhu, ač autům nijak neholduje.
Pak mu dávám takové ručně malované srandovní kravaty s vlaky, pravítkem psy, on je srandista a rád si to bere do práce pro oživení atmosféry.
No a čím jsem ho opravdu překvapila, byla malá socha fíry. Přál si vždycky být fíra, tak jsem mu za cca 3-4 stovky nechala uplácat podle fotky mašinfíru s jeho oblíbenou mašinou a s obličejem jeho, tak to ho dostalo a fíra nám odpočívá v kuchyni na lavici. Apoň takhle symbolicky jsem mu mohla splnit jeho sen.
Hudbu, kterou poslouchá už všechnu podle mě má, knihy jsem mu taky postupně kupovala, takže ty taky má komplet na filmy koukáme spolu, tam mě nenapadá nic...
Já bych mu chtěla dát nějaký opravdu originální dárek jen pro něj ale asi nejsem dostatečně kreativní, protože mě nic nenapadá
Dejavu má pravdu: Nejlepší je vycházet ze zájmů obdarovaného.
V poradně Vám každý poradí, co má rád on sám, protože Vašeho přítele nikdo z nás nezná.
Podle mých zkušeností udělá největší radost dárek "ušitý na míru". Takový, z kterého je poznat, že jste o něm přemýšlela, a z kterého je poznat i jak dobře obdarovaného znáte.
Co třeba nějaké předplatné oblíbeného časopisu? Příteli budu k Vánocům dávat právě předplatné Maxi Tuningu nebo jak se to jmenuje, a je z toho nadšený už teď:D
doplněno 29.10.12 18:31:Tak nějaké pěkné trenýrky nebo tričko? Příteli moc ráda nakupuji na www.bastard. cz (i já mám odsud půlku šatníku:D).
doplněno 29.10.12 18:54: Není zač Posledně jsem příteli kupovala trenky Long Vehicle:D
Ten můj bohužel žádné časopisy nečte raději si vezme knihu, ale teď prý není žádná co by ho zaujala
Ty trička jsou úžasné trenek má ode mě fakt moc ale je fakt že už rok žádné nedostal, tak možnáá nějaké vyberu
moc děkuji za odkaz
A co lístek na nějaký koncert? Výlet s překvapením?
Nebo mrkněte sem, občas se tam dají ulovit originální věci pro muže fler.cz/...
doplněno 29.10.12 18:34: Ještě třeba lístek na thajskou masáž mne napadlo. To si pak doma užijete i vy.
Pár zajímavých věcí jsem viděla i zde - kvetoucí čaj, cedule s ulicí s jeho jménem na přání http://www.darek.cz/
a ještě jsem si vzpomněla na tyhle smaltované cedulky s andělem fler.cz/... - to jsem dala Petrovi na dílnu, protože tam páchá šílené věci, aby ho tam někdo ochraňoval, až tam začnou zas lítat blesky ap.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.