Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek pro přítele

Od: martina0* odpovědí: 14 změna:
Dobrý den, potřebovala bych poradit, tedy spíše nějaké nápady na dárek pro přítele se kterým už nějaký ten rok jsem, takže už mám velké množství dárků vyčerpaných :) Bude mít narozeniny a chtěla bych pro něj něco, co bude opravdu originální a co hned jen tak někam nezaloží. Zatím mám vymyšlený vlastnoručně upečený dort, což je u mě docela výkon :D a samozřejmě pěkný večer.. A já bych chtěla ještě něco navíc *slunce*Prosím, má někdo nějaký nápad na originální dáreček? děkuji

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

0x

Co poslouchá? Čím se baví ve volném čase? Co čte? Je nějaký film, co ještě neviděl?

Kolik do toho chcete investovat?

doplněno 29.10.12 17:35:

Já jsem svého muže asi nejvíc překvapila zážitkovými dárky - školou smyku, letem balónem, jizdou na hornickém vláčku v podzemí, taky u nás jednou byl kuchař, to bylo prima. Nejvíc se mu líbila asi ta škola smyku, to doslova zářil, když se vrátil z okruhu, ač autům nijak neholduje.

Pak mu dávám takové ručně malované srandovní kravaty s vlaky, pravítkem psy, on je srandista a rád si to bere do práce pro oživení atmosféry.

No a čím jsem ho opravdu překvapila, byla malá socha fíry. Přál si vždycky být fíra, tak jsem mu za cca 3-4 stovky nechala uplácat podle fotky mašinfíru s jeho oblíbenou mašinou a s obličejem jeho, tak to ho dostalo a fíra nám odpočívá v kuchyni na lavici. :) Apoň takhle symbolicky jsem mu mohla splnit jeho sen.

martina0*
hodnocení

Hudbu, kterou poslouchá už všechnu podle mě má, knihy jsem mu taky postupně kupovala, takže ty taky má komplet :) na filmy koukáme spolu, tam mě nenapadá nic...

doplněno 29.10.12 18:23:

Já bych mu chtěla dát nějaký opravdu originální dárek jen pro něj ale asi nejsem dostatečně kreativní, protože mě nic nenapadá:)

kytara
hodnocení

0x

PC casopis Level i s DVD, dobre teple ponožky, stříkací čistící vodu na monitor nebo brýle, švýcarský nůž

iz*
hodnocení

0x

Dejavu má pravdu: Nejlepší je vycházet ze zájmů obdarovaného.

V poradně Vám každý poradí, co má rád on sám, protože Vašeho přítele nikdo z nás nezná.

Podle mých zkušeností udělá největší radost dárek "ušitý na míru". Takový, z kterého je poznat, že jste o něm přemýšlela, a z kterého je poznat i jak dobře obdarovaného znáte.

ohneta*
hodnocení

0x

A co třeba dítě? :D

martina0*
hodnocení

Před svatbou ne! :D na to máme ještě čas, ještě rok budu studovat :)

martinaa*
hodnocení

0x

Co třeba nějaké předplatné oblíbeného časopisu? Příteli budu k Vánocům dávat právě předplatné Maxi Tuningu nebo jak se to jmenuje, a je z toho nadšený už teď:D

doplněno 29.10.12 18:31:

Tak nějaké pěkné trenýrky nebo tričko? Příteli moc ráda nakupuji na www.bastard. cz (i já mám odsud půlku šatníku:D).

doplněno 29.10.12 18:54:

Není zač:) Posledně jsem příteli kupovala trenky Long Vehicle:D

martina0*
hodnocení

Ten můj bohužel žádné časopisy nečte :( raději si vezme knihu, ale teď prý není žádná co by ho zaujala

doplněno 29.10.12 18:38:

Ty trička jsou úžasné :) trenek má ode mě fakt moc ale je fakt že už rok žádné nedostal, tak možnáá nějaké vyberu :) moc děkuji za odkaz

dejavu*

A co lístek na nějaký koncert? Výlet s překvapením?

Nebo mrkněte sem, občas se tam dají ulovit originální věci pro muže fler.cz/...

doplněno 29.10.12 18:34:

Ještě třeba lístek na thajskou masáž mne napadlo. To si pak doma užijete i vy. *smich*

martina0*
hodnocení

Já mám takového vybíravého přítele. Koncert ee to ho moc nebere :) ta masáž zní moc dobře, minule si nemohl vynachválit tu s lávovými kameny... Děkuji moc za radu teď už mám o dost jasnější představu dárků:)

dejavu*

Ještě mne napadlo

pánské boxerky Quasimodo fler.cz/...

nějaký doplněk do auta

GPS

dejavu*
hodnocení

0x

Pár zajímavých věcí jsem viděla i zde - kvetoucí čaj, cedule s ulicí s jeho jménem na přání http://www.darek.cz/

a ještě jsem si vzpomněla na tyhle smaltované cedulky s andělem fler.cz/... - to jsem dala Petrovi na dílnu, protože tam páchá šílené věci, aby ho tam někdo ochraňoval, až tam začnou zas lítat blesky ap.

dejavu*
hodnocení

0x

Nebo mohu věnovat kotě Popelku a cca 20 psů, viz nabídka utulek-kralupy.estranky.c/...*smich*

martina0*
hodnocení

Máte krásné pejsky :) ale to by byl dárek spíš pro mě než pro přítele :D jednoho už máme, ale na léto plánuju pořídit ještě jednoho, dlouho jsem přemýšlela jakou rasu a nakonec jsem se rozhodla pro útulkáčka :) takže se možná v létě stavíme :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]