Nejste přihlášen/a.
Tak jsem v neděli přezul na zimní. Při tom jsem si všiml, že jsem musel po sundání letního kola ještě trochu auto zvednout, abych mohl nasadit zimní kolo. Zimní pneu jsou totiž nové a tak mají větší průměr než ty ojeté letní. Když jsem jel kolem informačního radaru na těch letních, tak mi tachometr ukazoval 50 a radar 49. Když jsem jel včera z chalupy domů, tak jsem měl na tachometru 50, ale radar u Ruzyně mě vyfotil. Znamená to, že ta úchylka měření mého tachometru musí být dost markantní. Snímaná velikost otáček je vzhledem k většímu průměru kol menší, avšak auto jede rychleji. Tak pozor na to!
Pokud máte stejný průměr disku na letních i na zimních kolech, tak rozdíl v průměru pneu vzhledem k vzorku je tak minimální, že navýšení rychlosti je bezvýznamné.
Něvěřím, že nový nesjetý vzorek by ovlivnil nějak měřitelně rychlost vozidla oproti tachometrové rychlosti.
Souhlasím s "dejvy", ať mám zimní nebo letní pneu na stejných discích, tak sem si nevšiml že by se rychlost lišila. Toť má zkušenost.
Změnou průměru pneumatiky R13 o 5 mm (npř. při jejím ojetí) se změní její obvod o 15,7 mm, který má bezprostřední vliv na indikaci rychlosti tachometrem . Pokusil jsem se vypočítat, pokud počítám správně, jak se změní údaje tachometru při použití pneumatiky R13 při změně jejího průměru o 5 mm. Tato pneumatika se na vzdálenosti 100 km otočí asi 65 000 x což znamená rozdíl asi 989 m = 0,989 km a to je rozdíl v indikaci tachometru při rychlosti 100km/hod _ necelý 1 km. Při větších průměrech pneumatik než je uvažovaná R13, případně pneumatiky o jiném profilu, mající vliv na průměr pneumatiky, to bude nepatrně méně a naopak. miro
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.