Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cestování letadlem

Od: rene* odpovědí: 2 změna:

Chci letět do Fort Myers na Floridě přes Dusseldorf. Mám na přestup 1h10min. Dá se to zvládnout časově? A další můj problém,že neumím anglicky ani německy. Pár slovíček ovládám,ale nic moc. Neletím poprve. Má někdo podobné zkušenosti. dík

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

0x

Zvládnout se to jistě dá, pokud letadlo nebude mít výraznou sekyru. Poproste letušku z letadla nebo spolucestující, ať vám ukážou v Düsseldorfu, kde najdete gate na přestup. Napište si potřebné fráze na papír, kdyby bylo nejhůř. Možná by vám letuška i prozradila, jestli někdo z cestujících přestupuje stejným způsobem, abyste ho mohl diskrétně sledovat. ;)

Pamatuji si na svůj přestup ve Frankfurtu, než jsem se na tom obřím letišti zorientovala, protože náš let měl sekyru, musela jsem tryskem lítat pak po hale a autobus k letadlu jsem stihla na poslední minutu, kdy už zavíral. Strašný zážitek. :)

jokr
hodnocení

0x

V Sydney chodila po letištní hale stará paní s cedulkou místa, kam jede ke své dceři... Text byl v angličtině.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]