Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

přesný čas

Od: dzeinny odpovědí: 7 změna:
potřebuju vědět kolik je přesně hodin, zdali se čas už změnil, či ještě ne?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

drejdl*
hodnocení

0x

Změnil. Je 5:42

drejdl, nemáte pravdu! Já mám 10:11 :D

hodnocení

0x

Změnil. Všechny hodiny a hodinky, mobily i budíky, musíme přestrčit o hodinu zpátky. Počítač je frajer, ten to udělal za nás sám.

Čas se mění dnes - 28. 10. , kdy ve 3 hod ráno se čas vrátil na 2 hodiny. Juchachá! Spíte o hodinu déle, takový přepych! :D

A kdo byl na taneční zábavě, o hodinu déle trdluje, o hodinu déle pije, o hodinu déle...*blee* Ale no tak! Co by mě ale zajímalo - kdo poradí?

Když se nyní ta hodina vrací zpět, vlaky zůstanou někde hodinu stát. Nepříjemné, ale chápu to.

Když je to ale na jaře a ta hodina se přidává, jak to s vlaky je? Jsou 3 hodiny ráno, vlak je v Pardubicích, ale najednou se to všechno přehodí, jsou zničehonic 4 hodiny a to už měl být v Praze. Ale není. Jak se tato hodina nahradí?

To čekání pochopím, to nastavení dopředu ne. Jak se to srovná? Jaga.

Jó, spíme o hodinu dýl? Tak to někdu vysvětlete našemu psovi! :)

Ale abych zase nebyl nespravedlivý, on si tu hodinku užpomalinku přidal podle světla, a teď už si to jen vybírá.

martinhajek*
Nespíme o hodinu dýl, spíme stejně dlouho a vstáváme o hodinu dřív ;)

ladaadal*
hodnocení

0x

Dnes se měnil. Jinak, když si nejsem jist, tak se vždy kouknu na net třeba tady, ale je toho mnohem víc:

http://presnycas.eu/

presny-cas.wz.cz/...

http://presnycas.eu/

itan71*
hodnocení

0x

Je to na PC nebo jestli používáš internet v mobilu tak je to tam taky automaticky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]