Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tloustne se po hořčíku nebo ne?

Od: aas odpovědí: 5 změna:

chci se zeptat tloustne se po hořčíku mám cukání víčka a beru hořčík a od té doby co ho beru tak asi z něho tloustnu protože jsem přibral už 5 kg tak se ptám tloustne se po hořčíku nebo ne

Ps: jinak si dávám často nanuky ale po těch se přece netloustne*smich* říkal mě to jeden kamarád

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Je-li užívaný hořčík pravidelně zajídaný nanuky, je eventuálně možné, že se zvýší hmotnost toho, kdo toto všechno do sebe cpe. Ověřeno vědeckými výzkumy to však není. Diplomovou práci na dané téma zatím nikdo nenapsal. Nebo možná napsal, ale na internetu jsem to nenašla.

mgsb
hodnocení

0x

Zdravím,

magistra v lékarně mi nabízela Mg s B,, tak to mám odzkoušeno, že díky tomu béčku v něm naberu vždy. Požádala jsem bez béčka a optala se zda je to možné, že po tom mg s béčkem přiberu. Řekla, že jo, že to béčko tam může individuálně někomu pomáhat přibrat. Jinak jsem si koupila kakaové boby a sním 5 bobů denně, je to silný zdroj hořčíku a zdravě mlsám))

Ze samotného horčíku nepřiberete, podívejte se jestli ho nemáte s tím vit. b.

Jasně, že se po Mg s B tlostne. Hořčík s bůčkem působí skoro stejně jako s nanuky.

stirecek*
hodnocení

0x
Jestli jsi toho hořčíku snědl 5kg, tak určitě jo :). Nicméně hořčík ke svému vstrebani potřebuje nejen vápník, protože je to párový minerál, ale hlavně vitamin B6 a po tom se přibírat může. Napsal jsem "může", takže zbytek záleží na stravě samotné. Ještě bych dodal, ze na cukani víčka nemá hořčík zásadní význam, spíš žádný...

wasube*
hodnocení

0x

prozeny.cz/...

Ale pozor, tady už na poradně se o hořčíku mluvilo a jeden pan doktor napsal že jsem hloupá, protože hořčík může zabíjet. Takže si radši dejte panáka.

doplněno 16.07.15 14:35:

Potom mi cukalo nejen oko.:-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]