Griotka z třešní jde udělat. doplněno 15.07.15 14:01:hobby.blesk.cz/... doplněno 15.07.15 14:19: Rádo se stalo Myslím si,že když jde udělat pálenka třeba z chleba,rýže,jablek,aj.,proč by nešla griotka udělat z třešňí... Vždy v tomto směru existuje nějaká alternativa...
Také jsme dělali falešnou griotku z třešní, ale je lepší dát velmi zralé třešně a dobrou zkušenost mám z planých třešní (tmavá odrůda). Rozhodně to jde a četl jsem i recept na griotku z třešní. Zkuste vyhledat "Třešňový likér" apod...
dělal jsem z úplně tmavých třešní a výsledek nic moc. Griotku z višní vám vždycky vynikající, ale z těch třešní je to hodně o ničem. Jen sladké, bez aroma ovoce. Polovinu jsem vylil. Letos už byla jen z višní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.