Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, už mnoho let jezdím na koni a už před pár lety jsem vyrostla z mého prvního vybavení. A už dlouho mi to leží ve skříny a potřebuji to prodat. Mohl by mi někdo prosím poradit nějakou stránku kde bych ti věci mohla prodat? Děkuji za odpověď...
Pokud se nemýlím, tak za Aukro se musí něco platit - Bazoš.cz je zdarma, pokud tedy nezvolíte TOPování. Navíc je tam nutná registrace, uvedení dalších údajů, většinou tam chtějí platbu přes účet, ale zase je pravda, že ty věci můžete vydražit za mnohem více peněz, než kolik si zvolíte vyvolávací cenu. Takže je to na vás. Já když něco prodávám, tak přes Bazoš a jsem zatím spokojený.
Já bych zas Bazoš na prodej doporučila, má největší návštěvnost, takže šance tam něco prodat, je vysoká a koňáků tam chodí hodně. Prodávám tam občas šperky, co vyrábím pro charitativní obchůdek útulku Kralupy a ze všech serverů na běznou inzerci to tam má největší účinnost. Pak taky v jezdeckých potřebách na serveru ifauna ifauna.cz/... a určitě taky na Equichannelu equichannel.cz/...
Aukro klidně zkuste taky, ale tam je 4% provize z prodeje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.