Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pivo dobré kvality

Od: gorro® odpovědí: 7 změna:

Dobrý večer,jaké je lepší pivo nepasterizované nebo nefiltrované? A prosím případné pivaře o typy značek piv, nejde mi ani tak o litry jako o kvalitu. Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

filuta*
hodnocení

0x

Nepasterované Svijany. :D

jabraka*
hodnocení

0x

U točeného piva je to jedno,zda jde o pasterizované,nebo ne.Je jasné,že nepasterované v lahvi nevydrží týden.Nefiltrované je jen reklamní trik.Přeci ti nenatočí pivo s mlátem a chmelem do sklenice.To bys to výčepnímu hodil na hlavu!

JABRAKA

hodnocení

0x

Já si myslím, že nelze říci, které pivo je nejlepší. Svíčkovou také dělá nejlépe naše maminka. Všichni to budou tvrdit o svíčkové od své maminky. *jasne* Pasterizované, nepasterizované? To je jako se chlapi celé století hádali, jestli je lepší zelená nebo hnědá láhev. A když přišlo na koštování, nerozpoznali to. Tak nepoznají pasterizované nebo ne. :D Já mám ráda po nedělním obědě Kozla 10.

jabraka*

Také preferuji Kozla!

JB

hodnocení

0x

tyto dvě piva nelze postavit vedle sebe! lepší je pivo nepasterizované. Nefitrované je něco zcela jiného, a ne každému to musí chutnat. NEfitrované je spíše specialita mezi pivy, kdežto každé pivo by mělo být nejlépe nepasterizovné.Už to u ozumíte?

hodnocení

asi tomu už rozumím. díky

hodnocení

0x

nepasterizovaný Bernard *pivo*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]