Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je ta věta správně přeložená

Od: neznalec* odpovědí: 9 změna:

Prosím je ta věta správně přeložená do angličtiny: Zara as I can spend to make holiday Egypt? A jak byste jí přeložili do češtiny?

Prosím neodkazujte mě na překladače.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

luke237
hodnocení

0x
*ee* To vubec nedava smysl: Zaro, tak, jak muzu utratit, abych udelala dovolenou Egypt? *sok*
luke237
Mozna by jsi spise mela napsat, CO vlastne chces rict a on ti to tady nekdo prelozi. Takhle jen placas do vetru anglicka slova, ktera dohromady nedavaji smysl. Tedy alespon me ne.
luke237
mela → mel

artemio2*
hodnocení

0x

Podívej se sám.

translate.google.cz/...

neznalec*
hodnocení

No právě, že mě to taky nedává smysl, tak jsem myslela jestli to není nějaký obrat a ještě ta otázka k tomu. Tak díky,

luke237
Tak sem posli cast textu kolem te vety, at z toho muzeme odvodit, co asi autor myslel, protoze takhle samo o sobe to opravdu nedava zadny smysl *zed* :(

hodnocení

0x

Jak může někdo vědět, že je dobře přeložená do angličtiny, když jste nenapsal tu českou větu, kterou překládáte?

doplněno 06.01.13 12:25:

Mimochodem PC translator to přeloží jako "Zara jak já mohu strávit udělat prázdninový Egypt?"

luke237
Takovy preklad je v podstate spravny preklad toho, jak je to napsano (spend znamena stravit nebo utratit a holiday Egypt je "prazdninovy/dovolenkovy Egypt", i kdyz autorka asi mela v umyslu "holiday IN Egypt").
Dokazal bych si predstavit neco jako: Zara as I can AFFORD to make/have/take holiday IN Egypt. Ale kdo vi, co vlastne chtel puvodni autor rici. Jedine, co muzeme rict my, je, ze to nedava smysl tak, jak to napsal(a).

hodnocení

0x

Zara, jak bych to měla udělat, abych mohla strávit dovolenou v Egyptě?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]