Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Utápět se v blažené nevědomosti?

Od: karolina1977 odpovědí: 5 změna:

Je lepší vědět,nebo nevědět a utápět se v blažené nevědomosti?

Co když jsme nevěděli a chtěli vědět a ted bychom raději nevěděli,protože už víme?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

au1
hodnocení

0x

asi záleží na tom, o co jde, ne? řeknu to takhle: že mně stará zahejbá, bych rozhodně nechtěl nevědět :D ale že šéf bere 2x tolik co já, bych chtěl nevědět :)

buss
hodnocení

0x

Prosím předmět... No ono přece záleží o čem si mám co myslet a vědět/nevědět, tedy konkrétní situace. Takto obecně je to k ničemu. Říká se, že nevědomost hříchu nečiní. Někdy litujeme, že jsme něco neudělali... Kdybych byl věděl...

hodnocení

0x

Rozdíl mezi optimistou a pesimistou je, že optimista má nedostatek informací :D

majsterjoe*
hodnocení

0x

Hlavne nemam rad lidi, co nic nevedi a delaji ze vedi vsechno.

bmbx: To je fakt :)

vvv*
hodnocení

0x

Záleží na tom nejen co byste chtěl vědět nebo nevědět, ale též kdy. Načasování je moc důležité. Třeba u vážných nemocí. Někdo chce vědět vždy hned všechno a pak se z toho sesype, jiný si ty informace dávkuje a chce vědět, až je na to připraven.

Ohledně nevěry bych nechtěla naopak vědět nic. Buď jsme spolu šťastni a nebudu si to kazit, nebo nejsme a tam je jedno, jestli druhý zahnul nebo ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]