Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung android 5.0.2

Od: mdwjnjdq odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, co si myslíte o androidu 5.0.2 na samsungu. Mě se to zdá celkem špatné. U ostatních telefonů máte normálně menu a samsung ho nemá (má jen složky) -_- . Vlastním samsung, ale aktualizaci jsem odmítla, protože to co jsem viděla na ytb mi vyrazilo dech. Sestra má tablet od samsungu a tam to vypadá hezky, ale na mobilu, to podle mě vypadá dost špatně, co si myslíte vy?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Proč sis něco nezjistila dřív, než sis ho pořídila nebo nechala pořídit? Proč ta nespokojenost až teď?

hodnocení

0x
Mám S4 5.0.2 a úplně v pohodě...
lordweb24*
Jak jste do S4 nacpal 5.0.2? Nejaky odkaz ci navod? ( chci taky:))

hodnocení

0x

Myslím, že by to vyřešil jiný LAUNCHER, androidem to není ;)

Je jich ke stažení hafo a lze si je upravovat k obrazu svému.

tacozadavalaota
Dekuji za odpovedi. Proc jsem si to o telefonu nezjistila? Kupovala jsem si ho a o androidu 5 nebyla zadna zminka. Teprve az ted to zacalo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]