Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit pocitu tloustnuti?

Od: petrxx* odpovědí: 2 změna:
Zdravim, Stalo se nekomu z vas, ze jste drzeli dietu, shodili nejake ty kila a meli jste strach normalne jist? Ten pocit, ze ztloustnu po vsem (nedietnim, nezdravem, sladkem) me neustale doprovazi a nemuzu se ho zbavit, ale ja jako 16ti lety jsem ve vyvinu a pry, ze i kdybych jedl sladke a tucne na noc tak nepriberu, ale taky je to dano geneticky. Napadaji vas nejake rady at uz treba z vasi vlastni zkusenosti? kolik si myslite,ze je pravdy na tom, ze kdyz je clovek ve vyvinu netloustne se i po sladkem na noc? Budu rad za odpovedi.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Za prvé - držet diety v 16 letech je kravina.

Za druhé - to, že člověk ve vývinu nepřibere, pokud bude nezřízeně žrát, je také kravina.

Vše je založeno na energetickém příjmu a výdeji. Je možné, že mladý vyvíjející se organismus má vyšší energetické nároky (jednoduše řečeno - přibrat je složitější). Nicméně přijde období - a ono dříve či později přijde - kdy potřeba energie se sníží a jedinec, zvyklý do sebe cpát páté přes deváté, najednou zjistí, že mu přebývají kila a on neví, co s nimi.

Proto bych doporučil si v tomto období zažít "ty správné" stravovací návyky a v pozdějším věku je pouze přizpůsobovat energetickým potřebám těla.

kutululu
hodnocení

0x

Souhlasím, pokud je tělo ve vývinu, rozhodně bych žádné diety nedržela! Nikdy by mne v tomto věku nenapadlo, že bych měla držet dietu. Já jí poprvé držela až ve 25 letech a to když mi váha stoupla z 56kg na 63kg. Jediné co doporučím je nepřecpávat se, je samožřejmé, že pokud večer u televize na posezení sníš pytel brambůrků, k tomu si dáš celou čokoládu a zapiješ litrem coly, tak zákonitě musíš přibrat. Jez normálně 6x denně, i klidně tučná jídla, protože tuky se nesmí ze stravy vynechávat a zaměř se na více pohybu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]