Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Motex páska

Od: p odpovědí: 14 změna:

Dobrý den, nemohl by mi někdo prosim vysvětlit, jak se s tim machruje? Ať dělám co dělám, tak stačí mírně zatáhnout a je to zase rozmotaný *zed*

Motex páska

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

pokud chceš třeba upevnit hadici - připravíš si pásku se sponkou a navlíknečš na hadici a tu svorku prostrčíš ,ale musíš ji utáhnout pevně kleštěmi - nevím zda jsem to správně popsala - dělala jsem to nedávno na čerpadle

p
hodnocení

to jsem se moc nedozvěděl :) takže páska přijde koncema přes sebe, a pak s tim kolíčkem vlastně točim s oběma najednou? A přijde jeden konec prostrčit škvírou v tom protikusu? Já to jednou viděl na škodovce a tam ta páska nebyla jednou kolem dokola hadice, ale 2x, ale už si nepamatuju, jak to bylo.

hahanaj*

jeden konec pásky musíš dole zahnout v tom/ protikusu / jak jsi ho nazval ,aby se ti neprotáčela celá páska a pak snadno utáhneš "kolíčkem"

p
hodnocení

Přesně tak jsem to dělal, ale když trochu zatáhnu, tak se to uvolní. Asi budu muset použít jiné řešení :). Děkuju

ladaadal*
hodnocení

0x

Možná jsi točil opačně, to se pak povoluje. Ale dost blbě se to popisuje, zkusím a kdyžtak bych musel nějak nakreslit:

Vezmeš ten protikus (tu podkovičku) a jeden konec pásky přes něj ohneš. Tím ohybem to položíš na hadici a pásku 2x omotáš kolem hadice. Vložíš do podkovy tak, abys protáhl závlačku očkama a druhý konec pásky byl v té závlačce. Pak ustřihneš kousek za závlačkou. Vezmeš kolíček nebo kleště a točíš tak, aby se ta páska namotávala pod závlačku. Mezi závlačku a hadici. Pořádně utáhneš a nemůže se to hnout.

Nevím, jestli to je dost pochopitelný, ale snad jo. Tady mám jen windowsácký malování, tak nevím, jak ti to předvést.

doplněno 25.10.12 19:32:

Zkusil jsem nakreslit. Ale neví, nevím, nějak mi to nešlo.

Motex páska #2
p
hodnocení

blížim se? *smich*

Motex páska #3

bingo, správně

pokud točíte doleva, tak se nemůže povolit..

doplněno 25.10.12 21:36:

mě neděkujte, postavte se před zrcadlo a tam děkujte.

hodnocení

0x

na skype Vám to vysvětlím, popisem nikoliv...

nic složitého..

doplněno 25.10.12 20:25:

jabraka*
hodnocení

0x

Tuto pásku zahoď a pořiiď si pásku se šroubem. matpro.cz/...

JABRAKA

p
hodnocení

Dík za radu, sežeň mi tu, co umí mít průměr 40cm a rád tuhle vyhodim ;)

Tak spoj několik šroubových dohromady (největší jsem viděl asi na průměr cca 15cm)

souhlas, anebo:

krbove-ventilatory.cz/...

p
hodnocení

To nevypadá zle, díky ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]