Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Překvapení pro přítelkyni

Od: dan* odpovědí: 9 změna:

Zdravím všechny. Blíží se narozeniny mé přítelkyně a já dostal nápad jak jí udělat nezapomenutelné narozeniny. Určitě všichni znáte tu scénku z filmů jak vejde žena do bytu, nebo domu a všude jsou rozsypané okvětní lístky nějakých květin ( myslím že to jsou růže) A to je ten problém s kterým potřebuji poradit. Koupit tak 100 růží abych je otrhal a pak rozsypal po zemi mi přijde docela drahá sranda. Tak se vás chci zeptat jestli někdo neznáte nějakou levnější variantu a tím myslím třeba nějaké jiné květiny které by nebyly moc drahé ale působily stejným dojmem jako růže, popřípadě nějakou alteranativu.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

0x

Já měla kdysi podobné narozky. Protože miluji polní květinky, tak místo růží jsem měla v pokoji polní kopretiny + voňavé svíčky po růžích. Kopretin jsou plné příkopy, pokud u vás již nejsou odkvetlé. Jeden malý výlet a máte výzdobu zadara.

hm*
hodnocení

0x

Ještě že nejsem ženská. Mě by podobná akce naštvala.

Uznávám, že jsem tentokrát neporadil. (Ačkoliv, nebude to holka vidět podobně?)

hahanaj*
hodnocení

0x

Vemte ji někam ven do přírody a natrhejte ji náruč polního a lučního kvítí a je to lepší ,než takový binec po bytě... na to se hezky dívá ve filmu ale doma ne...

ladinpraha*
Tak je to jasne, piknik v prikopu plnem kviti. Na to jen tak nezapomene.
Babco, zrovna vcera jsem kupoval nekolik kilovych baleni tvrdych bonbonu. Ale to pak musi v posteli tlacit do zad. :-D

hodnocení

0x

Já celý život miluji tvrdé, cucavé bonbony. Kdybych takhle našla cestičku z nich, to by byla věc!

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den, no jo, jenže ve filmech ten nepořádek pak uklízí někdo ze filmového štábu, určitě ne hlavní hvězda filmu... Zkuste se na svůj nápad podívat z tohoto úhlu pohledu.

pohanka*
hodnocení

0x

Právě teďko rozkvétají plotové růže. Jsou menší, jak květy a lístky, ale květů jsou stovky. A barva květů je nádherná, mezi jasnou růžovou a červenou. Bývají na plotech a drátěných obloukách. Možná někoho požádat a do košíku lístky otrhat. Za malý bakšiš, mě by to nevadilo. Ale nevím, jak dlouho vydrží čerstvé v těchto vedrech, ale vždycky se používaly okvětní plátky růží. Nebo v květinářství domluvit, že máte zájem o starší růže ve slevě.

hodnocení

0x

Co tak jen normálně pozvat na film a po něm na večeři? Prostě naplánovat osobně celý večer a jako dárek udělat se sebou něco, co na vás nemá moc ráda...? Třeba si poskládat čisté prádlo do skříně :)

vanilka81*
hodnocení

0x

Já jsem si na svou svatbu koupila umělé okvětní lístky růží, které vypadají jako živé, jsou látkové. Nepamatuji si přesně cenu, ale byl to celkem pakatel a hlavně my zůstaly na případné další použití :)

Zkuste vyhledat na google, já teď našla 500 ks za 95,- to by mohlo stačit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]