Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce doma - registrační SMS za 99,-

Od: jonas® odpovědí: 14 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda nemá někdo zkušenosti s prací z domova, která je inzerovaná na stránkách domaci-prace.main.cz/... Jedná se o lepení obálek, skládání propisek atp. Za registrační SMS chtějí 99 korun, tak mám obavu, abych nenaletěl, jestli to opravdu funguje. Tak jestli to již někdo vyzkoušel, dejte vědět. Díky.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Funguje to - zadavateli inzerátu SMSky - a tedy i peníze - choděj...

To je ovšem jediný efekt - kdo tu SMS pošle, jakoby spláchnul kilčo do ...

A navíc - žádné práce jako "lepení obálek, skládání propisek atp." neexistují...

hodnocení

0x
Prace z domu...To je v drtive vetsine pripadu neco jako UFO, nebo Snezny muz..
Spada to do kategorie paranormalnich jevu..., ovsem pokud na ne verite..

hahanaj*
hodnocení

0x

nenechte se nachytat

hodnocení

0x

A položil jste si otázku, proč by vám někdo platil v dnešní době za kompletování propisek? V tomto století? Když se všechno vyrábí v Číně po tunách za minutu? A Vám budou dodávat extra pérka, náplně a obal tužky, abyste to doma kompletoval na koleně? Nebo abyste lepil obálky. Vězni kdysi lepili pytlíky, ale to už je tak sedmdesát let. Proč by někdo dneska lepil obálky, když to dělají stroje? Položte si logické otázky. Tady se tohle téma řešilo asi před rokem a bylo mnoho odpovědí. Můžete si to tady vyhledat a číst a číst a číst... Stovky odpovědí na toto téma. "Přivýdělek na doma"...

sebod*

Suzy. Je to marné, je to marné, je to marné *zed*

asd*
hodnocení

0x

Registrační SMS za 99 :-D Nechcete to radši poslat mně? Použiju to k obohacení ;)

Jedinou možnost bych viděl poslat jim mail (zdarma) že o práci mám zájem, ale provize nebude předem ale až z mojeho výdělku.. Ale vzhledem k tomu že jde o prachy za SMS tak by to byla jen ztráta času...

lidus*
hodnocení

0x

To je moc lehký a výborný výdělek, myslím těch 99kč. Nedávno bylo v TV varování.

hodnocení

Děkuji všem za názor, mám podobný pocit. Ale ptal jsem se, zda někdo nemá konkrétní zkušenost s uvedenou nabídkou, a to z Vašich odpovědí nevyplynulo.

mowla*

´Obávám´ se, že zdejší rádci jsou minimálně příliš poučení na to, aby jen tak zbůhdarma ´krmili´ podvodníka...

*haha*

iz*

Jonasi, jak seriózní je podle Vás nabídka webu, který neobasuhuje povinné ani kontaktní údaje ani obchodní podmínky?

Projděte si v internetu "nabídky" dalších webů, ty mají alespoň tu slušnost, že napíší, co skutečně nabízejí - možnost podnikat vlastním jménem a na vlastní náklady.

Musel byste si vyřídit živnostenské oprávnění, zmíněné materiály (rozmontované propisky či obálky s tiskopisy apod.) kupovat a sám byste si musel sehnat odbyt (ten, kdo od Vás vybere poplatek, od Vás smontované výrobky neodebere).

V žádném z takových inzerátů tedy nejde o nabídku práce.

___ Ještě Vás překvapuje, že nikdo z nás nemá osobní zkušenost?

doplněno 25.10.12 17:53:

Oprava: ... neobsahuje ...

Ježíži, jaktože nevyplynulo? Všichni Vám přece říkáme, že to je blbost. To bychom tady museli být úplní pitomci, abychom si dělali zkušenosti v něčem, co víme, že je podvod, jenom proto, abychom někomu mohli dodat konkrétní odpověď stylu, "ano, já jsem jsem uvěřila nabídce lepení obálek, poslala jsem peníze a přišla o ně". Ale i takové odpovědi najdete v odkazu, který jsem Vám doporučila. Protože tohle není nic nového. Tyto nabídky jsou na internetu už dobrou desítku let. Ale když to chcete zkusit, nikdo Vám v tom nebude bránit. A pak můžete za pár měsíců odpovědět zrovna Vy dalšímu zájemci o práci doma, ve stylu kompletování tužek a tak podobně. Tady se Vám lidé opravdu snaží otevřít oči, ale nemá to smysl...

Konkrétně si nevyděláte ani korunu, jenom Vás připraví o pár stovek. Pak sem budete psát, a žalovat na podvodné organizace.

buss
hodnocení

0x

Od 1990 stále jsou lidi naivní, kdy tyto nabídky se objevily. Z Aše budu posílat kompletovat propisky do Horní Bečvy...

ladaadal*
hodnocení

0x

Samozřejmě, že to funguje. Vždy se najde najivní člověk, který smsku pošle a zadavatel inzerátu má vyhráno. Bohužel ne tak odpovídající. Ten pouze přijde o svých 99,-Kč. PODVOD už na první pohled a to jsi to jen popsal, ani vidět jsem to nemusel.

doplněno 26.10.12 00:26:

oprava: naivní člověk*smich*

hodnocení

Tak jo, děkuji všem za názor, už jsem si sám přešlápl. Raději těch 99 korun propiju:). Hezký den Vám všem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]