Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

To už ani neni normální, co?

Od: janett odpovědí: 11 změna:

Ahoj, teď jsou prázdniny a já jsem viděla, jak se děti ze třídy (8. třída) po vyučování domlouvají, kde se sejdou, kam spolu půjdou apod.

V tu chvíli mi došlo, že já vlastně ven nechodím - kamarádky mám, to ano, ale nechce se mi chodit ven. Když slýchám, jak nějaká kámoška poví, že venku může být do půl deváté, tak se cítím trochu divně, že já domů chodím už ve dvě - po škole.

Jsem normální, když ven moc nechodím, a místo toho si čtu, jsem na počítači, koukám na filmy, atd? :) Děkuju za odpověď. :)

*A taky se chci svěřit se zvláštní věcí... Hrozně miluju fantasy. Někdy si představuju, že jsem nějaká víla, nebo něco, a když jsem sama doma, tak různě skákám po nábytku, mám puštěnou hudbu a představuju si, že jsem v jiném světě... To už ani neni normální, což? *ee*

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lio
hodnocení

0x

Proč nechceš chodit ven? Zkoušela jsi to? Je ti jenom líno nebo se něčeho bojíš?

janett
hodnocení

Ne, mně se jen prostě nechce. :) Přijde mi, že víc se dokážu zabavit s knížkou :)

majsterjoe*
hodnocení

0x

Jsi mozna nenormalni pro lidi, co nechapou ze se citis normalni v jine situaci.
Tazke ano, jsi normalni. Mas jen jine zajmy a jine konicky. Treba jednou nastane do ba, kdy budes travit venku vice casu, nez travis ted, ale do te doby se trapit nemusis.

noviny*
hodnocení

0x

Ahoj,

buď bez obav. Jsi naprosto normální. Že nechodíš s nima ven je tvoje volba a když ti to tak vyhovuje není co řešit. A to že si představuješ, že jsi víla a skáčeš po nábytku je taky úplně v pohodě. Kdyby se takhle dokázali chovat někteří dospělí bylo by to super. Hravost je potřebná pro každého člověka, ale lidé na to většinou zapomínají.

buss
hodnocení

0x

No a o co ti jde? Když nechceš ven a je ti doma dobře, tak seď doma. Každýý jsme prostě jiní! je to tvé rozhodnutí. Skač si jak chceš, ono tě jednou snění přejde...

tomasgulas
hodnocení

0x

Je to naprosto ok, ale někdy není naškodu si vyhodit z kopejtka ;)

hahanaj*
hodnocení

0x

Hlavně není normální, že nechodíš ven a nemáš žádné venkovní aktivity. Každý člověk potřebuje pohyb a jen sedět a ležet doma není zdravé . Měla bys to změnit

janett
hodnocení

Sportuju při tělocviku, máme ho dvakrát týdně. někdy i třikrát, záleží na tom, jestli nám něco odpadne, nebo ne :)

majsterjoe*

2x tydne telocvik a tomu rikas ze sportujes?

iz*
hodnocení

0x

Záliba v knihách ani fantazie nejsou nijak nenormální.

sargo*
hodnocení

0x

Jestli kamarádky máš a nechybí ti víc, tak je to v pohodě, jenom ten sport by to chtělo přidat. Jestli jsi na fantasy, začni hrát dračák (nejlépe naživo, ale andor znáš?), choď na larpy, jsou i denní pro mladší ročníky... Pro víly máme my mimozemšťané pochopení *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]