Nejste přihlášen/a.
Ahoj, teď jsou prázdniny a já jsem viděla, jak se děti ze třídy (8. třída) po vyučování domlouvají, kde se sejdou, kam spolu půjdou apod.
V tu chvíli mi došlo, že já vlastně ven nechodím - kamarádky mám, to ano, ale nechce se mi chodit ven. Když slýchám, jak nějaká kámoška poví, že venku může být do půl deváté, tak se cítím trochu divně, že já domů chodím už ve dvě - po škole.
Jsem normální, když ven moc nechodím, a místo toho si čtu, jsem na počítači, koukám na filmy, atd? Děkuju za odpověď.
*A taky se chci svěřit se zvláštní věcí... Hrozně miluju fantasy. Někdy si představuju, že jsem nějaká víla, nebo něco, a když jsem sama doma, tak různě skákám po nábytku, mám puštěnou hudbu a představuju si, že jsem v jiném světě... To už ani neni normální, což?
Ahoj,
buď bez obav. Jsi naprosto normální. Že nechodíš s nima ven je tvoje volba a když ti to tak vyhovuje není co řešit. A to že si představuješ, že jsi víla a skáčeš po nábytku je taky úplně v pohodě. Kdyby se takhle dokázali chovat někteří dospělí bylo by to super. Hravost je potřebná pro každého člověka, ale lidé na to většinou zapomínají.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.