Nejste přihlášen/a.
Ahoj
jde udělt někde maturitu dálkově za dva roky?
doplněno 06.01.13 19:48:Pouze dálkově večerní nebo víkendové studium vyuční list mám
Pokud máte výuční list, pak můžete nastoupit na nástavbové denní studium, kde za dva roky ukončíte maturitní zkouškou. Pokud máte nedodělanou střední školu s maturitou, možná byste mohl tuto školu dodělat, pokud by Vás zařadili do třetího ročníku denního studia, ale zřejmě byste musel složit rozdílovou zkoušku. Jen musíte obvolávat školy a zjistit si, kde by Vám vyšli vstříc. - pt
Po maturitě jsem studovala dálkově nástavbové studium. Trvalo to 3 roky a dělala jsem tak svou už 2. maturitu.
Manžel se vyučil automechanikem, absolvoval vojnu a pak se dal na studie. Studoval večerně automobilní průmyslovku. 3 x týdně po práci. Přestože byl už vyučen, studium trvalo 5 let a bylo to docela náročné.
Přesto to prý občas ve třídě vypadalo, jako ve filmu Marečku podejte mi pero. Bylo tam 19 muži od 20 do 43 let různých profesí a zažívali prý plno legrace.
Je to ale už dost let zpátky, nevím, jak to je dneska. Tohle jsou spíš už jen vzpomínky. jaga.
doplněno 07.01.13 08:19:Můj názor ale je, že za 2 roky nelze maturitu udělat, i když už jste vyučen. Je to velice krátká doba.
proč nelze? Nekdo se tomu věnuje každej dej a poctivě se učí a někdo dochází do školy jen 1x týdně .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.