Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zub venku a dnes oslava, nepít?

Od: wasbitch* odpovědí: 17 změna:

Zdarec lidi...mám takový zajimavý problém. Asi tak kolem 14h jsem byl u zubaře a vytrhnul mi dva moudráky (celkem bez problémů) a nějak mi to udělal aby se to rychleji hojilo a aby tam nemohlo příjit něco špatného...ovšem problém je ten že dnes večer mám jít pít spolu s kamarády do klubu a on sám můj zubař mi doporučil ať moc nepiji pokud možno vůbec (proč to mi vysvětlil) ...tak mě zajímá jestli jste podobnou situaci už zažili a šli jste i tak pít a jestli to nakonec dopadlo dobře bez nějakých problémů. :)

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

No co? - zkalíš se důkladně a rychle...

Řekni o tom kamarádům, ať tě někde nenechají na ´pospas´...

;)

hodnocení

0x

Patrně ti píchnul něco, co se s alkoholem nemá rádo. No tak se budeš bavit u nealko koktejlů, nebo ty v baru nemíchají?

wasbitch*
hodnocení

když já moc rád tvrdý alkohol :)

Tak to budete mít opravdu levnou opičku!:D

majsterjoe*
hodnocení

0x

Ano zazil. Ver mi ze te to bude bolet, tak ani chut na alkohol moc nebude :) Nebo prave naopak :-D

pavkazji*
hodnocení

0x

Asi jsem měl štěstí?!Když mi zubař vytáhl zub či dva a já šel večer na pivko i ten panák byl(dnes bych ho nerisk,nějak se toho metanolu bojím) tak to s semnou nic nedělalo.Ono asi bude záležet na tom jak to člověk snáší.Ani mě nějak bolest netrápila.

Poznáte sám Pokud to na vás půjde rychle nebo to bude bolet hold jste jeden ze slaboučkých :D a půjdete dřív domů nebo dáte limču!*palec*

olaf71*
hodnocení

0x

po vytržení zubu se vždycky naleju jak konev

imrous*

Ahoj. Já bych viděl problém spíš v té otevřené ráně.(dásni). Aby se tam nedostal nějakej sajrajt. Jinak na zdravíčko,nebo jak se říká dnes,na viděnou.

wasbitch*
hodnocení

on mi tam dal neco aby tam jen tak nic se nedostalo,tak snad to dobre dopadne ;)

joudic*
hodnocení

0x

spravny vecirek musi probehnout i s antibiotikama v kapse... naky zub boze :) kdyzuz nic tak se to bude porad pekne desinfikovat, berete to moc vazne

wasbitch*
hodnocení

jeden ibalgin uz mam v sobe a druhy beru sebou kdyby nahodou neco ;)

pohanka*
hodnocení

0x

Po alkoholu se zrychlý krevní oběh, zvýší krevní tlak. Vzpomeňte, jak je někdo po alkoholu brunátný v obličeji.

Pokud je rána otevřená a již moc nekrvácí, je možné, že Vám začne opět krvácet. Pít alkohol a mít plnou pusu krve? No nevím.

Takových večerů ještě bude! Vydržte a buďte dnes v klidu.

wasbitch*
hodnocení

jdu prostě do toho a je mi jedno co se stane,holt se bude muset má čelist jednou přizpůsobit ;)

majsterjoe*

Tak dej zitra vedet, jak to dopadlo :))

wasbitch*
hodnocení

Tak nakonec vše dopadlo skvěle...vůbec nic mi nebylo a dobře jsem se opil,takže naprostá spokojenost ;)

hodnocení

0x

Trocha desinfekce neuskodi.

hodnocení

0x

Připojuji se k nicku pohanka - nechlastej! Rány se musí uzavřít, radši si přikládej ledový obklad!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]