Nejste přihlášen/a.
Zdarec lidi...mám takový zajimavý problém. Asi tak kolem 14h jsem byl u zubaře a vytrhnul mi dva moudráky (celkem bez problémů) a nějak mi to udělal aby se to rychleji hojilo a aby tam nemohlo příjit něco špatného...ovšem problém je ten že dnes večer mám jít pít spolu s kamarády do klubu a on sám můj zubař mi doporučil ať moc nepiji pokud možno vůbec (proč to mi vysvětlil) ...tak mě zajímá jestli jste podobnou situaci už zažili a šli jste i tak pít a jestli to nakonec dopadlo dobře bez nějakých problémů.
Asi jsem měl štěstí?!Když mi zubař vytáhl zub či dva a já šel večer na pivko i ten panák byl(dnes bych ho nerisk,nějak se toho metanolu bojím) tak to s semnou nic nedělalo.Ono asi bude záležet na tom jak to člověk snáší.Ani mě nějak bolest netrápila.
Poznáte sám Pokud to na vás půjde rychle nebo to bude bolet hold jste jeden ze slaboučkých :D a půjdete dřív domů nebo dáte limču!
Po alkoholu se zrychlý krevní oběh, zvýší krevní tlak. Vzpomeňte, jak je někdo po alkoholu brunátný v obličeji.
Pokud je rána otevřená a již moc nekrvácí, je možné, že Vám začne opět krvácet. Pít alkohol a mít plnou pusu krve? No nevím.
Takových večerů ještě bude! Vydržte a buďte dnes v klidu.
jdu prostě do toho a je mi jedno co se stane,holt se bude muset má čelist jednou přizpůsobit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.