Nejste přihlášen/a.
Zdravím, jakou děláte domácí práci? Jsem na MD. Máte zkušenost s montáží propisek doma? Znáte férového dodavatele této domácí práce? Prosím o typ na můj email kuceravka@seznam.cz
Předem všem moc děkuji.
Dnes mi přišlo na mail něco o tom, jak je jakýsi Tom spokojen s montáží propisek a jak si vydělal za měsíc 7.500,-. Vzhledem k tomu, že žádného Toma neznám, tak to šlo hned do spamu.
Tom je sice v balíku a vesele si montuje propisky, ale asi je jediný. Takových lapačů na důvěřivé lidi už bylo víc.
Pokud vím, tak propisky se montují ve věznicích a v chráněných dílnách a divil bych se, že by byl někdo takový lidumil i jinde. Známý měl něco podobného a přišlo mu pozvání na seminář za pětset korun. A po několikahodinovém plácání se dozvěděl, že si vybírají dva lidi z těch padesáti, co přišli.
Pokud vám přijde taková nabídka na mail, tak je to na 100% podvod. Kdyby to bylo tak výnosné, tak to dělá každý. Když si nabídku detailně prostudujete, tak zjistíte že napřed musíte zaslat xx Kč a až pak vám budou doručeny další instrukce. Proto nebrat propisky, obálky, navlíkání korálků a jim podobné nabídky.
Zisk za 50 000 $, přepustím - Zdravím vás ve jménu Ježíše Krista, našeho Pána. Tento e-mail je vám oznamujeme, že vaše e-mailová byl vybrán mezi 10 šťastných příjemců v letošním Joyce Meyer oslovit České republice. Jste byl vybrán jako jeden z českých občanů získat grantovou částku 100.000 dolarů liber (Sto tisíc liber) od Joyce MEYER MINISTERSTEV. Můžete použít tento grant pro jakýkoliv účel uznáte za vhodné.
Pokud byste měla něco na montáž, budete si zvyšovat náklady, že se to bude montovat na konci republičky?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.