Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co se zde říká (anglicky)?

Od: xyliadrien odpovědí: 4 změna:

Dobrý den mám takový probém.

Chtěla bych vědět co se tady na videu

říká v čase 3:22 až 3:26. Potřebovala bych aby mi to někdo sem napsal anglicky tj. nepřekládat! :)

Děkuji, Xyl.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Si tam zapni titulky, dole na liště vpravo.*smich*

doplněno 10.02.13 17:29:

zde

Co se zde říká (anglicky)?
shlaighter*

Sice se to otázky netýká, ale na tohle si dovolím podotknout- když jsem natáčel komentované video(v angličtině) já, nahrál jsem ho, nikdo žádné titulky nepřidával, a poté jsem zapnul ty "Automatické titulky" , vycházelo z toho úplně něco jiného. Z mojí zkušenosti se mi ještě nestalo, že by ten "automat" fungoval tak, jak má. Normální titulky jo, ale ten automat je s prominutím k h...u :D

naihonn*

Tak tak, je dobrá otázka, proč tam ty automatické titulky jsou, když to výjimečně trefí jedno slovo a jinak to píše blbosti. *smich*

xyliadrien
hodnocení

To jsem zkoušela už předtím , ale píše to tam voloviny :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]