Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pochlubme se muškáty

Od: babkazov® odpovědí: 2 změna:

Není to tak dlouho, kdy jsme diskutovali, jestli už máme probudit muškáty, jestli už je máme dát ven a kolik do truhlíku a tak. A je léto a ony jsou krásné! Mám pocit že letos byla nějaká dobrá konstelace, protože si myslím, že mají více květů než jiné roky. A také, že nerostou tak moc do délky, ale růst nahrazují množstvím květů. ;) Dejme fotky. Pochlubme se. Konečně nebudeme řešit problémy, ale radosti.

doplněno 05.07.15 09:28:

A to je mám na severní straně. Sluníčko je jen do 8.30h. Pak už ne.

Pochlubme se muškáty

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hm*
hodnocení

0x

Ano, diskutovali jsme. Fotku dávat nebudu. Letos jsem se už domníval, že jsem jejich zkrácení odhadnul dobře, ty kytky mají ale názor jiný.

Vaše věta "a to je mám na severní straně" má asi vyvolat dojem, že na jižní straně by byly ještě krásnější. Takže abyste věděla, nám muškáty na severní straně (takové spíš do rezervy) trochu taky kvetou, na jižní straně ještě nekvetou (!?) a teď s těmi parny navíc zežloutlo dost starších listů, takže ty asi uschnou - no celkově zkrátka dost bída. :(

hodnocení

I na té severní straně je mám v samozavlažovacích truhlících a denně v každém truhlíku vypijí 1,5 l vody s hnojivem. Některý rok jsem je měla jako brambory. Samý list a stonek a květ nestál za řeč. :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]