Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brigáda pod 18

Od: dustycz* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, je mi 16 a minulý rok jsem brigádu měl, tenhle jsem ještě bohužel nehledal. Docela jsem se smířil s tím, že možná žádnou nenajdu. Chtěl bych zeptat, kde je na internetu nejlépe hledat a jestli existuje nějaká na tyto způsoby. Mám opravdu na svlj věk dobře vypracovanou postavu, ale fitness modeling jsem všude našel na 18. Nevíte o něčem, kde bych mohl toto uplatnit. Dále umím plynule anglicky, tak jestli by nebylo něco v zahraničí pro kluka. Většinou jsem našel pouze operky atd. Děkuji za pomoc...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x
Ja si pod pojmem brigada predstavuji neco jineho. Vypracovanou postavu muzes vyuzit i pri doplnovani zbozi v nejakem supermarketu. Pritom na ni budes dal pracovat. I obdiv nekterych zakazniku muzes ziskat.
doplněno 05.07.15 10:49: Mas podle me docela naivni predstavu. Tohle funguje uplne jinak. Najdi si fotografa, ktery bude schopen te vystavit nekde, kde si te vsimne nekdo dalsi.
dustycz*
hodnocení

Jo ok, to jo. Já prostě nevěděl jak to vysvětlit, tak jsem použil pojem brigáda. To vím že můžu, ale jenom jsem chtěl vědět jestli někdo neví o nějakém focení do fittness magazinu nebo něco...

dustycz*
hodnocení

Nemám žádnou představu, jenom jsem chtěl vědět jak to funguje...A jak je to možné

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]