Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bude sněžit na Mikuláše?

Od: lindaf* odpovědí: 7 změna:

Ahoj, chtela jsem se zeptat, nepamatujete se nekdo jake bylo pocasi vloni na mikulase? byl snih? diky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tak to si nepamatuji...(a také záleži kde v ČR).

Nicméně před 5 lety napadl u nás sníh již 20.října..to si pamatuji velmi dobře (samozřejmě nevydržel).

hodnocení

0x

Loni sníh na mikuláše nebyl. Myslím že některý večer chumelilo, ale bylo nad nulou takže se to hned rozpouštělo. Potom jsem našel fotky z 18.12. a tam jsou asi 2cm sněhu (Jižní Morava) :)

ron*
hodnocení

0x

Na Mikuláše loni sníh nebyl, naopak bylo teplo. Olomoucko.

tomas447*
hodnocení

0x

Ne,sníh opravdu nebyl.To si pamatuji,jelikož jsem lítal za čertama.*cert* :D

iz*
hodnocení

0x

Loni na Mikuláše sníh nebyl, což však vůbec nevypovídá o tom, jestli bude sníh letos.

Asi předloni se první sníh objevil na konci září. Znamená to snad, že se koncem každého září objeví první sníh?

hodnocení

0x

Loni sníh byl!

spindleruv-mlyn.com/...

krkovicka*
hodnocení

0x
Ne,žádný sníh.Bylo celkem teplo do deseti stupňů-sněžilo jen poletavě v noci-pamatuji neboť jsem sloužila noční po dochazce s děckem na čerty:) Praha.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]