Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
myslíte, ze existuje software, který se spustí při vyřknutí nějakého klíčového slova? Jde mi o to, jestli si myslíte, ze nás někdo, na zaklade oněch klíčových slov do telefonu, muže odposlouchávat.
Díky
Přidám se s podobnou otázkou:
Mám úplně obyčejný, naprosto tupý mobil, u kterého mám zablokované veškeré aktivity, týkající se Internetu. Stává se, že pokud leží blízko reprobedýnek PC ozve se z nich typický zvuk, jako těsně před přijmutým hovorem. Nenásleduje ale vůbec nic. Mobil nezazvoní, ani se nerozsvítí dysplej. Totéž se stává, když volám z pevné linky a mobil je v blízkosti přístroje. Mobil zřejmě občasně samovolně cosi vysílá. Co a proč?
Přinejmenším ten mobil udržuje spojení se základnovou stanicí sítě operátora, aby se vědělo, kde se pro Vás má vysílat případné příchozí volání, tzn. kde právě teď jste.
Mě by třeba zajímalo, jaká klíčová slova to jsou... a kolikrát je musím opakovat, aby se něco stalo...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.