Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Škoda felicia

Od: honziiik101994 odpovědí: 17 změna:

Dobrý den, uvažuji o koupi tohoto auta sauto.cz/...
můžete my jsem prosim vás napsat vaše názory?

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

008*
hodnocení

0x

To to má propadlou STK? Koupil bych to jedině s novou TK. Ale mohl by to být dobrej kauf. Nainstalujete LPG a máte solidní auto s nízkými náklady.

honziiik101994
hodnocení

Tu STK mi můžou udělat v tom autobazaru než to koupím nebo si jí budu muset dělat po koupi na vlastní náklady?

to záleží na tom jak se snima dohodneš počítám že ti jí za příplatek zařídí

hodnocení

0x

pokud to auto bude v bezvadném stavu nebudou schnilí lemi zkorodovaný dveře včetně 5tých dveří pokud se motoru nebude houpat volnoběh auto pojede nebude cukat nebude při jízdě nikam táhnout nebude to mlátit bude dobře brzdit i řadit pokud spojka nebude klouzat či brát pedál až na hoře bude vše po elektrické stránce vše fungovat včetně tý klimatizace tak proč ne cena by mohla bejt nižší ale slušný feldy sou furt v kurzu

jinak na ten bazar pozor nečet sem na něj zrovna velkou chválu vzít sebou na prohlídku aspon jednoho co tomu rozumí

ještě kouknout do oleje zda v něm není emulze a skusit jízdou zda topí a zda to netlakuje a drží teplotu

feldu s tímto motorem má otec již 10let a nejsou s ní skoro žádný problémy a motor tahá jak bejk :)

gumidek*
hodnocení

0x

Já bych jí bral už z důvodu, že je to akční model a poslední. Mystery se dělali i v zelené (potahy/lak). Moc pěkná. S opravami i tak počítej, ale moc pěkná... ;)

endyfrog*
hodnocení

0x

Asi bych se nebál do toho jít vypadá slušně samozřejmně at udělaj STK emise a není problém samozřejmně vzít sebou někoho kdo autum rozumí a pořádně projít hlavně zda nebyla bouraná píšou první majitel tak by snad měla být ok ale Důvěřuj ale prověřuj sám mám Feldu už nějaký rok a taky jsem koupil od prvního majitele a spokojenost jen běžné opravy olej,brzdy,gumy,baterka,výfuk voda fridex pořád stejná jen co se odpaří a mám tam najeto dvakrát tolik já jsem spokojen

honziiik101994
hodnocení

Ještě přemýšlím o týdle sauto.cz/...

honziiik101994
hodnocení

solenza*

U téhle bych se ještě zaměřil jestli nemá pod plastovými kryty korozi. Plastové lemy ji dokáží celkem levně schovat. Ale jinak vypadá také krásně. Takovou částku by se mi již dnes za Felicii dávat nechtělo. Ale to je jen můj názor.

k2

Kdyz vidim ty plastovy lemy, tak bych snad ani nechtel vedet, co je pod nima. Jestli teda je pod nima vubec neco...

honziiik101994
hodnocení

Ještě přemýšlím o týdle felicii sauto.cz/...
Co myslíte?

honziiik101994
hodnocení

Děkuji všem za odpověď. Jsem student (18let) a mám našetřeno 40 000Kč na auto, tak že si myslím že felicie je pro nejlepší volba.
Celkem levný provoz a hlavně levné náhradní díly.

u týdle je škoda že nemá klimu za to má napsaná v inzerátu winko takže by se v autorizáku dala ověřit servisní hystorie

u týdle je škoda že nemá klimu za to má napsaná v inzerátu winko takže by se v autorizáku dala ověřit servisní hystorie*cteni*

ta první se mi líbí víc :)

endyfrog*
hodnocení

0x

Přesně tak stěma plastovýma lemy fakt nebrat většinou na 95 procent je tam shnilá a pak vám to odpadne a budete měnit blatníky.lemy atd další investice

hodnocení

0x

co takováhle v nafte? co myslíš? JEZDIL BY JSI ZA 5 LIRU A 5,8 kdybys tomu dával zafrak jede to 160 km což je až dost.. kámoš ho má anemuže si ho vynachválit, když kupuješ teprve feldu tak bych se koukal po naftě, já že feldu už mam vychytanou opravenou a doladený jak coptořebuji tak už tam jen píchnu LPG příští mesíc a budu jezdit zhruba v přepočtu co mi známí řikaly tak budu jezdit zhruba za 4,5 litru benzin ovšem čím víc se bude benzin zdražovat tak budu jezdit brzo za 3 litru benzinu :D pač jsou to v našem statě hieny ;)

doplněno 22.08.12 23:11:

sauto.cz/...

doplněno 22.08.12 23:12:

nebo tady : sauto.cz/...

honziiik101994
hodnocení

Naftový motor u felicie není dobrá volba...Motor je na konstrukci felicie dost těžký a hrozně trpý přední náprava.
Sice je pravda, že bych jezdil levno, ale myslím že raději zůstanu u benzínu.
Naftový motor bych bral v octavii, ale tu do 40 000Kč neseženu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]