Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kterou barvu batohu?

Od: eliska1996 odpovědí: 11 změna:

Dobrý večer, chci si koupit nový batoh do školy ale stále váhám nad barvou*nevi* Jsem schopna rozmýšlet se i 3 roky *smich* A zas tolik času nemám. Proto vás prosím o názory, budu ráda za každý ;) Tady jsou: skolni-batohy.heureka.cz/... a

skolni-batohy.heureka.cz/... Ten modrý je sice o 100 Kč dražší, ale já ho můžu sehnat i za těch 1 299 Kč *palec*

Předem děkuju za odpovědi :)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

askmenow*
hodnocení

2x

No a jaké barvy nosíš ráda na sobě?

Jinak mě se víc líbí ten barevnější, připadá mi jak hezčí, tak víc dívčí, ale nijak přehnaně. A víc se mi líbí i ty černé lemovky a zipy.

ducati996*
hodnocení

2x

Ten fialovo modrý je moc pěkný! Myslím si že i k většině oblečení se hodí a tyto kostky jsou v módě(bych alespoň řekla:)). Opravdu se mi hned zalíbil,jen jsem otevřela odkaz ;)

eliska1996
hodnocení

Myslíte ten 1. nebo 2.? :)

ducati996*

Ten první odkaz :)

Ten pestřejší je moc pěkný. Volila bych ten. Je více dívčí a je vkusný. *palec*

doplněno 23.08.12 08:46:

Vidím, že v tomto vlákně panuje vzácná shoda v názoru. To se opravdu vidí málokdy.*palec*

amelikaame*
hodnocení

0x
Osobne bych zvolila ten prvni, ale je jen na tobe jake barvy radsi nosis

hodnocení

0x

Taky volím ten fialový :)

myse*

taky fialový - jsem pro ten první. Fakt je moc hezký, neváhala bych

martinaa*
hodnocení

0x

Za mě číslo 1.:) Je o něco tmavší, takže i praktičtější.

di*
26.08.12 16:54
hodnocení

0x

Určitě 1 :)

angel*
hodnocení

0x
Ahoj, riadiť by si sa mala určite podľa svojho štýlu a vkusu, ale ak chceš poradiť, volila by som ten prvý. *tuc* *uspech* skolni-batohy.heureka.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]