Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co říkáte na rádoby prezidenta Fischera

Od: jirbar* odpovědí: 27 změna:

Že takhle neuvažoval tenkrát, když k nim lezl. Kariérista, nebo mladická nerozvážnost.

novinky.cz/...

U mne naprosto ztratil, když sám se nedokáže "vypořádat"se svou minulostí. Bezcharakter.

27 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já si naopak myslím, že se Fischer se svou minulostí vypořádal. Udělal blbost, ale poučil se. Mnozí jiní dělají blbosti a nepoučí se nikdy (viz výsledek nedávných voleb).

buss
hodnocení

0x

A k čemu je? Jaké má pravomoci? Ale za daných podmínek může si sednout na hrad každý. Kdo by nechtěl mít MOC?

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Jelikož je v ČR prezident víceméně "kladač věnců", tak mi pan Fischer nevadí.

est
hodnocení

0x

Vyšer mi nevadí a jestli byl nebyl v KSČ mne nezajímá, je blbost dle toho soudit lidi, důelžité je, co dělali a ve vládě si počínal nejlépe z všech navržených kandidátů, kdom populistů a kašparů, kteří tam nebyli vůbec. Pokud se někdo dostal výš, tak na vedoucí místo v KSČ být musel a obětovat kariéru jen jako prázdné gesto a nadávat v šedé zóně jako nýmand? Komu by to prospělo?

est
hodnocení

0x

Sorry za příšerné překlepy, není radno telefonovat a při tom psát. *smich*

hodnocení

0x

Mě tento článek velice překvapil...*nevi*

...Je třeba respektovat hlas lidu pane Fišer...*bzum*

Když už mluvíte o hlasu lidu, tak si uvědomte, že podle všech průzkumů má právě Fischer výrazně nejvyšší preference.

pt®
hodnocení

0x

Tak článek, je jenom článek. To je tak, někdo už v 15 ví, čím chce být, třeba lékařem a jde si za svým cílem. Někdo neví čím chce být ani ve 30. Někdo se hledá celý život. Nakonec se každý zařadí tam, kam patří. Jen můj názor. - pt

jirbar*
hodnocení

To je fakt. A někteří ctí heslo "Koho chleba jíš, toho píseň zpívej".

pt®

Chleba je Boží dar. Jakou si zaspíváme?

ar*
hodnocení

0x

"mladická nerozvážnost" u člověka s vysokoškolským vzděláním téměř va třiceti letech. *smich* . Jo to může tvrdit on. Procitnutí zrovna po pádu režimu? *haha* Kdyby nepřišel rok 1989 a pád jeho "rodné strany" byly dnes UV a kandidoval na genárálního tajemníka. Tohoto (všeho)schopného člověka musel i k jeho židovství dovést jeho syn, jak sám dříve přiznal. Opravdu mu to rychle zapaluje. Proslavil se jen tím, že jako předsada vlády nemusel a neudlal vůbec nic.

Je to jen karierista, kdyby přišli číňani do rána mu narostou copánky a bude mít šikmé oči. Koho ovšem volit za budoucího prezidenta, to je opravdu hodně složitá otázka, mě mezi kandidáty chybí opravdová OSOBNOST. Koho budu volit zatím netuším, jedno ,ale vím tenhle šášula to určitě nebude.

jako předsada vlády neudlal vůbec nic...

Ano, zatímco ostatní dělali jeden průs.r za druhým.

tesyk*
hodnocení

0x

Pro mě je Fišer již od počátku přizdisráč (omlouvám se za výraz, ale neznám lepší), takovej neslanej, nemastnej, poddajnej a zmanipulovatelnej...

hodnocení

0x

dělat závěry dle jednoho článku?

to chce odvahu..

nedávno jsem četl taky článek a někteří sdělovali, že v tom článku jsou lži a že tomu nevěří..

byl to článek o MUDr. Rathovi..

miljan*

Tady se řeší Fischer a ne Rath. Ještě není prezidentem, doufám, že nebude, ale začíná pěkně vyskakovat. *cert*

miljane, já ale neřeším obviněného, ale článek a úsudek z jednoho článku. Příklad že se člověk zmýlí při názoru z článku, jsem uvedl ten o Ráthovi...

ar*

Z demokratického hlediska, srovnání, kulhá. Rath zatím nebyl odsouzen (věřím, že zatím) proto by se na něj (zatím) mělo dívat jako na nevinného (zatím). Fischer u komačů byl a nikdo mu to neodpáře, ani když se bude chovat jako "odnaučený kuřák".

Rád bych v této zemi prezidenta s velkým P. a demokrata, který se bude chovat podle "Voltairovského" " Nesouhlasím s vámi, co říkáte, ale navždy budu bránit, abyste to říkat mohl."

majsterjoe*
hodnocení

0x

Clovek ktery chceyt nestranny a nezavisly nemuze tvrdit neco takoveho o demokraticke strane komunisticke. nejsme v diktature, KSCM je treti nejetsi strana.

zakomunistu.cz/...

doplněno 24.10.12 08:57:

NSDAP byla úplně největší... a co?

komunistická strana ne nedemokratická. i když je tak veliká...

hodnocení

0x

Hlavně že teď tam máme toho nejčistšího.*zed**zed**zed*

doplněno 24.10.12 10:01:

.

Co říkáte na rádoby prezidenta Fischera

Prozraďte, který z kandidátů NEBYL v KSČ?

Mě osobně bylo a je jedno kdo u koho byl nebo je, důležité je jak se chová, jeho činy...

solenza*
hodnocení

0x

Asi budu volit Zemana. Je to sice taky c*ok, ale alespoň bude sranda za ty prachy, co stojí celý státní aparát se aspoň občas pobavíme, když už nic jiného, jako v

tomto pořadu.:D

miljan*
hodnocení

0x

Je nějak podezřele přefischerováno. Už se pomalu bojím otevřít ledničku. *modla*

Miljan: stejně tak mám pocit že je na ČT poslední dobou přelangšádlováno.*ee**zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]