Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fullscreen - hra nejde přes celou obrazovku

Od: mathers322* odpovědí: 13 změna:

zdravím, stáhnul jsem si hru kterou jsem kdysi hrával ale teď na noťasu nevím jak to dostat na fullscreen :(

Mám rozlišení 1280x800 a hru mám sotva přes půl obrazovky, Neví někdo jak to dostat na Full? :)

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinhajek*
hodnocení

0x
Pi pi pi pi, kokodák, PRÁSK!
Mě šla na 1280x800 ve full, nenastavuje se tam někde rozlišení? Už si to nepamatuju. Kouknu se.
mathers322*
hodnocení

No právě že tam asi ani žádné nastavení není

suchy*
hodnocení

0x

F 11 nafunguje?

mathers322*
hodnocení

Hra je ve full screenu ale hru mám sotva přes půl obrazovky, zbytek je černo :)

ladaadal*

Jen tak mě napadlo, není to tím, že není na tak výkoný počítač dělaná? Hrávalo se to před lety, když ještě nebyly snad ani XPéčka. Nemůže to být tím? Mě starší hry taky buď nechoděj, nebo v malým okýnku, nebo kostičkovaný.

mathers322*
hodnocení

je to možné, mám win 7, ale mohl by existovat program který by to zvládl zvětšit ne?

suchy*

nebo je to nějaké divná verze,normálně slepice mastím na W7 a v pohodě.Tady si můžeš stáhnout a jen rozbalit a mastit.

uloz.to/... uloz.to/...

hodnocení

0x

Nooo tak roztažení obrazu se nastavuje v ovladačích grafiky. Kdybys napsal grafiku, třeba ti napíšu i postup ;)

Teď jsem momentálně na notebooku s Intel grafikou a tam je to ovládací panely - intel graphics media accelerator - nastavení zobrazení - možnosti poměru stran - Plná obrazovka (bez okrajů)

mathers322*
hodnocení

ATI radeon x1200, v CCC nevím jak to nastavit

tak ATI zrovna doma nemám, jen Intel a nVidiu, ale podle obrázků co jsem našel (ikdyž to vypadá na starší CCC) by to mělo být nějak takhle. A zaškrtnout Scale image to full panel size.

Fullscreen - hra nejde přes celou obrazovku
mathers322*
hodnocení

To scalling tam vůbec nemám :(

honza95959595
hodnocení

0x

Pokud je toto téma ještě otevřené, tak jsem ten problém vyřešil na windows 7, 8 a 8.1 :) Kdo má zájem, napište na janvaculik@centrum.cz, abych to nepsal zbytečně celý sem :)

ernnye
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]