Nejste přihlášen/a.
zdravím, stáhnul jsem si hru kterou jsem kdysi hrával ale teď na noťasu nevím jak to dostat na fullscreen
Mám rozlišení 1280x800 a hru mám sotva přes půl obrazovky, Neví někdo jak to dostat na Full?
Jen tak mě napadlo, není to tím, že není na tak výkoný počítač dělaná? Hrávalo se to před lety, když ještě nebyly snad ani XPéčka. Nemůže to být tím? Mě starší hry taky buď nechoděj, nebo v malým okýnku, nebo kostičkovaný.
Nooo tak roztažení obrazu se nastavuje v ovladačích grafiky. Kdybys napsal grafiku, třeba ti napíšu i postup
Teď jsem momentálně na notebooku s Intel grafikou a tam je to ovládací panely - intel graphics media accelerator - nastavení zobrazení - možnosti poměru stran - Plná obrazovka (bez okrajů)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.