Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chci se zeptat, např když jdu po ulici a vidím nějákou pěknou holku, navážu oční kontakt, jak bych ji měl oslovit? Stačilo by mi jen pár prvních vět. Ano např: Slečno, nevíte kolik je hodin? Mě zkolabovaly hodinky (nebo mobil). Řekla mi např že je 10 hodin, takže se teď ptám, co dál?
A ještě taková drobnost, je mi 16 a oslovím +- 16 letou holku, mám jí vykat/tykat? :D
Předem díky :D
doplněno 08.07.15 19:46:Díky všem za rady, pomohly!
Existuje kniha Konrád :Epištoly k nesmělým milencům, ale tehdy nebyly mobily... vyber něco z milostných básní.. V tvém čistém vonícím lůnu výkvět spanilý. Líbám to svaté tělo... Volej mne, a poběhnu za tebou... Oba tvé prsy jako dvé telátek bliženců srních, jenž se pasou v kvítí.
Slečno, řekněte mi jak to děláte že hodiny neoněmí když se svlékáte...
Chce se to jen osmělit. Nacvičuj si to doma.
Co tak zvýšit si sebevědomí?
Ahoj, pojď na limonádu - zmrzlinu, trochu se osvěžit, já jsem Petr apod. Buďto se chytne a bude mít čas, nebo ne. Nejlepší čas na začátku prázdnin se s někým seznámit. Ale nehodit flintu do žita po prvním nezdaru.
Jednoduše být oblečen, trošinku vonět, upravené vlasy, nosíš nějaký prstýnek, etno náramek - nebo na krku, brýle proti sluníčku? Něco nevtíravého, ale co upozorní, když se na tebe někdo podívá, že máš péči o sebe, včetně stylu oblečení a doplňků zvládnutou. Holky mají zájem o kluky, kteří vědí, co chtějí.
Básně, verše, zapomenuté hodinky, za mne ne.
Co takhle zkusit neco z repertoaru Howarda Wolowitze? Tohle zkousel na Penny:
On: Ty jsi urcite z Marsu.
Ona: Huh?
On: Protoze tvuj zadek je jak z jineho sveta!
Holky rikaji, ze davaji prednost primemu osloveni na ulici, ale kazdy vi, ze to moc nefunguje.
V tomto videu o tom zacina mluvit v 2:23 a jeji reakce zacina v 2:50.
Co jeste tak funguje, je pristoupit k ni k jakoby dalsi nahodne osobe a zacit na nejake uplne nesouvisejici tema. Z nej se pak podle jejich reakci propracovat k tomu pozvani nekam.
Prime pozvani bez toho nesouvisejiciho uvodu je skoro na 100% odsouzeno k neuspechu, pokud ho ona vidi poprve, az kdyz k ni pristoupi. Neco jineho je, kdyz po sobe predtim uz pokukovali.
Zlate casy rucuckovych hodinek> Mas cas? Me stoji.
Veris v lasku na prvni pohled? Pokud rekne ze ne, muzes pokracovat. Tak se podivej jeste jednou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.