Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oslovení neznámé dívky

Od: jakell® odpovědí: 14 změna:

Zdravím, chci se zeptat, např když jdu po ulici a vidím nějákou pěknou holku, navážu oční kontakt, jak bych ji měl oslovit? Stačilo by mi jen pár prvních vět. Ano např: Slečno, nevíte kolik je hodin? Mě zkolabovaly hodinky (nebo mobil). Řekla mi např že je 10 hodin, takže se teď ptám, co dál?

A ještě taková drobnost, je mi 16 a oslovím +- 16 letou holku, mám jí vykat/tykat? :D

Předem díky :D

doplněno 08.07.15 19:46:

Díky všem za rady, pomohly!

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Existuje kniha Konrád :Epištoly k nesmělým milencům, ale tehdy nebyly mobily... vyber něco z milostných básní.. V tvém čistém vonícím lůnu výkvět spanilý. Líbám to svaté tělo... Volej mne, a poběhnu za tebou... Oba tvé prsy jako dvé telátek bliženců srních, jenž se pasou v kvítí.
Slečno, řekněte mi jak to děláte že hodiny neoněmí když se svlékáte...

Chce se to jen osmělit. Nacvičuj si to doma.

doplněno 05.07.15 22:13:

Co tak zvýšit si sebevědomí?

72mona3*
hodnocení

0x

Jen žádné vykání, prosím...to by ti už nic nepomohlo. Nejlepší fígl je pozdravit ji tak, jako bys ji už znal. A než si to vysvětlíte... Mimochodem, hodinky už z náctiletých nenosí skoro nikdo, a když se vymluvíš na zkolabovaný mobil, jak si asi vezmeš její číslo? *hej* Mona

zztop*
hodnocení

0x

Nedávno jsem pozoroval podobné trapné snahy jednoho chlápka vůči nějaké ženštině v tramvaji. Bylo to docela divadlo, ale výsledek byl takový, že ona ženština se spíš cítila trapně a jak jen to šlo přešla přes půlku šaliny pryč od něj. Tak bacha

danys*
hodnocení

0x

sorry, ale je to trapný! pokud bude někde opodál stát její frajer, tak dostaneš ještě na šišku*smich*

To nechodíš na žádný akce? nemáš vedle sebe nějaký holky? Co škola atd?

rv*
hodnocení

0x

Pěkných holek je všude plno. Valná většina těch na ulici ale nebude mít žádnou radost, pokud je bude otravovat neznámý obejda.

kasanova
hodnocení

0x

Koukni se na tento Film(Najdeš ho celý) tady ukázka nějaké návody jak na to se ti budou hodit-Ahoj

uloz.to/...

pohanka*
hodnocení

0x

Ahoj, pojď na limonádu - zmrzlinu, trochu se osvěžit, já jsem Petr apod. Buďto se chytne a bude mít čas, nebo ne. Nejlepší čas na začátku prázdnin se s někým seznámit. Ale nehodit flintu do žita po prvním nezdaru.

Jednoduše být oblečen, trošinku vonět, upravené vlasy, nosíš nějaký prstýnek, etno náramek - nebo na krku, brýle proti sluníčku? Něco nevtíravého, ale co upozorní, když se na tebe někdo podívá, že máš péči o sebe, včetně stylu oblečení a doplňků zvládnutou. Holky mají zájem o kluky, kteří vědí, co chtějí.

Básně, verše, zapomenuté hodinky, za mne ne.

ctenar*
hodnocení

0x

Co takhle zkusit neco z repertoaru Howarda Wolowitze? Tohle zkousel na Penny:

On: Ty jsi urcite z Marsu.

Ona: Huh?

On: Protoze tvuj zadek je jak z jineho sveta!

*frajer*

andri*
To se da chapat dvema způsoby ;) aspon si otestuje slečnu jaka je,jestli to veme s humorem nebo diplomaticky ;)... K veci.Mam rada muže co rovnou reknou co chteji.Na rovinu bych se slecny zeptala zda nema chvilku čas kdyby mohla semnou zajit na kafe,limcu apod.Vyuzit moment překvapení.
doplněno 05.07.15 17:58: Musim rict ze se mi to stalo a do dnesniho dnes na to s úsměvem zpominam.Bylo to v obchodnim centru pri vystupu z eskalátorů.Musel zamnou jit uz nejaky ten cas a nebyt 7.měsíce tehotenstvi tak ho rychle neodbydu.Myslim ze uz v zivote zadnou divku neoslovil.Reklaa jsem mu tvrde ze s nim urcite nikam nepujdu.
ctenar*

Holky rikaji, ze davaji prednost primemu osloveni na ulici, ale kazdy vi, ze to moc nefunguje.

V tomto videu o tom zacina mluvit v 2:23 a jeji reakce zacina v 2:50.

Co jeste tak funguje, je pristoupit k ni k jakoby dalsi nahodne osobe a zacit na nejake uplne nesouvisejici tema. Z nej se pak podle jejich reakci propracovat k tomu pozvani nekam.

Prime pozvani bez toho nesouvisejiciho uvodu je skoro na 100% odsouzeno k neuspechu, pokud ho ona vidi poprve, az kdyz k ni pristoupi. Neco jineho je, kdyz po sobe predtim uz pokukovali.

hahanaj*
hodnocení

0x

Normálně ji oslov - tykej... pozvi ji někam na limču, zmrzlinu ...

hulahulaha
hodnocení

0x

Ahoj, můžu ti položit tři jednoduché otázky?

Ona: Ano / Ne (v případě že ano)

1. líbím se ti?

- ano/ne

2. máš přítele?

Ano/ne

3. takže ti nic nebrání mi dát tvé číslo a nebo hned teď na zmrzku...

hodnocení

0x

Zlate casy rucuckovych hodinek> Mas cas? Me stoji.
Veris v lasku na prvni pohled? Pokud rekne ze ne, muzes pokracovat. Tak se podivej jeste jednou:)

hodnocení

0x
Takové problémy jsme za mlada měli všichni. Napřed jsme se učili jist, sedět, chodit, mluvit, nešahat a pod.
Ten plešatý mužík s bradkou a syfilisem pod Kremelskou zdí měl pravdu. Učit se...
Takže jinak to nepůjde ani v tomto případě. Musíš to zkoušet, oslovovat co nejvíce lidí, nejen děvčata, zkoušet. Párkrát to nedopadne podle tvých představ, párkrát trochu lépe. Jen cvičením se dopracuješ k lepším výsledkům. Získáš zkušenosti, trochu sebevědomí. Nebudeš potom koktat, dělat trapné mezery, naučíš se reagovat na maličkosti od protějšku.
Vzpomínám na kamaráda, který v patnácti balil holky ve velkém. Jak jsme mu všichni záviděli. Byl to ale knihomol s obrovským přehledem. O všem věděl aspoň něco. Neměl problém reagovat, najít společnou řeč.
Já dnes už nemám problém oslovit kohokoliv. Za ta léta učení dokáži zhodnotit a využít téměř každé situace.
Jen už vím, že v některých případech je to pro obě strany zbytečné.
Držím ti palce! Vytrvej. Cvik dělá Mistra.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]