Nejste přihlášen/a.
Co mi paměť sahá, v každém dětském stravovacím zařízení, nemocnicích, atd. je vždy k dispozici černý čaj ve velkém. Proč by měl mít přednost před zaháněním žízně obyčejnou vodou? Je to normální, pít ho ve vedrech po celý den? Což jsem včera zkusila a nepodařilo se mi pak usnout. Takže asi všeho s mírou, co myslíte?
Dobrý den, ten čaj není "magorák", když je v nemocnicích nebo jídelnách pro děti. Je to naředěné a asi ještě sirup. Jsou vedra a usnout dělá problém hodně lidem. Ten čaj na to neměl vliv. Vlažný čaj se má pít v horku, protože déle zažene žízeň. Studený nápoj prudce ochladí a za chvilku je už zase žízeň. Zdravím!
Pokud chcete pít v létě černý čaj, tak si ho nepřipravujte hodně silný, ale jen takový slabý odvárek, a můžete ho pít po celý den. Ale asi je lepší volba střídat ho s obyčejnou vodou. Já to tak dělám. Podle mě bude v nemocnicích čaj taky hodně slabý, a navíc naředěný s nějakou příchutí..., aby byl vůbec poživatelný. Doma se mi nikdy nepodařilo docílilt podobné nemocniční chuti. Nevím, jaký používali recept. Jo, vařívali i šípkový čaj. Ten býval taky dobrý.
Tadyten kupuju dě/.... Nechápu, co je na čaji špatného. Podle mě spíš nemůžete usnout z horka nebo ze stresu. Ale dobrý čaj určitě žádné problémy nezpůsobí.
Mně nalejvali taky po operaci břicha jenom černý čaj. A nic jinýho. Jako by voda neexistovala. Po operaci se nemůžete ani hnout. Takže dojít si pro vodu do bufetu nelze. Z kohoutku jsem vodu radši nepila. A před operací mě nenapadlo vodu kupovat a tahat ji s velkou taškou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.