Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co ještě dělat?

Od: kristka01* odpovědí: 5 změna:
Ahoj,o prázdninách jsme nikde nebyly,a tak se chci zeptat,co mam jeste podniknout.dekuju za odpovede.:)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Že by se tu našel takový pecivál, který kromě jiného ještě ani neví, co by měl dělat o prázdninách a chce radu?

Páni, takových možností. Festivaly, hrady, zámky, řeky, hory, koupaliště, knihovny, historická města, skalní města, skanzeny, kina, výlety do okolí, jeskyně, naučné stezky. Určitě něco najdeš i ve svém okolí.

Já, když jsem míval prázdniny, jsem doma neseděl jediný den a slovo nuda jsem vůbec neznal.

hahanaj*
hodnocení

0x

hlavně nesedět doma jistě i v tvém okolí je krásně

hodnocení

0x

Dobrý den Kristko. Předpověď počasí, krásné dny. Vzala bych si kolo, ruksak, telefon, plavky, nějaký osobní věci, peníze a vydala bych se na kole, jen tak někam. V každém městě jsou různé ubytovny, kde se dá přespat. Pár dní na kole, dobrá kondice, poznání něčeho nového. I po letech, máme nádherné vzpomínky na cestování na kolech. Když bude kamarád, nebo kamarádka, bude to zábavnější cestování. Jen můj názor.

hodnocení

0x

Přesně, jak radí ti přede mnou. Příští týden mají být veliká vedra, tak od rána do večera na koupališti či u rybníka, řeky. Večer třeba do kina, nejlépe letního, pokud u vás funguje. Na kolách po svém okolí, třeba u nás jsou v okruhu do 30 km 2 krásné zámky, 1 hrad a 1 zřícenina. Nebo po stezce na bruslích. Vycházky s pejskem. Na houby - z toho bude mít navíc užitek celá rodina.

A hlavně se scházet hodně s kamarádkami. Prázdniny, to byly mé kamarádky, které k nám jezdívaly do vsi k babičkám jen o prázdninách. Byly zdaleka. Nemohla jsem po celý rok ani vydržet, jak jsem se těšila na Danu, Ivanu, Lídu...a další. Sem tam jsme s děvčaty navštívily pouť v okolí, kluci nám vystřelili růži.

Také jsme museli pomáhat - o prázdninách jsem pomáhala našim sušit seno pro králíky, každý den vystát frontu na nákupu v místním krámku, později jako starší něco jednoduchého uvařit. Hodilo se mi to pak.

Také jsem jezdila na prázdniny k tetičkám - jedna asi 10 km, druhá 13 km od nás. Tam jsem si taky hned kromě sestřenic a bratranců našla partu dalších dětí. A dělali jsme psí kusy. Třeba skákali ve stodole z patra dolů do sena. /Kdyby tam někdo zapomněl třeba vidle, byl by malér/. Nebo jezdili rourami senometu dolů. Skluzavky tehdy nebyly. Odnesly to zánovní tepláky. A vzpomínám na to dodnes.

A poslední připomínka: když opravdu nebudeš vědět, co dělat, zopákni si češtinu. Nemyslím to ve zlém, ale vzhledem k chybám ve Tvé otázce by to opravdu pro Tebe bylo dobré. *palec*Jaga.

hodnocení

0x

Lidé by vám jistě rádi dali mnoho tipů na jednodenní výlety,ale bylo by dobré napsat aspoň přibližně,odkud jste.Nemá smysl psát tipy na výlety,když budete od toho místa bydlet třeba 100 a více km. :))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]