Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Filmový festival KV

Od: ben® odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, zase to začne a opět pociťuji lítost. Proč mám být opět zklamán, když hlavní pozvaná hvězda festivalu, kterou zná snad každý podle jména a z filmů, po vystoupení z letadla nebo velké limuzíny vypadá o dost jinak, než jak ji známe - tedy, vyleze postarší osoba. Musí být hlavní hvězda vždy adeptem na cenu za celoživotní dílo? Nemohou pozvat někoho opravdu aktuálního a ještě k tomu také megastar? Je to (jen) o penězích nebo se těm novým hvězdám k nám moc nechce? Není Vám to také líto?

Děkuji Vám za odpovědi, které nemusí být jen vážné a zdravím!

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pavel125
hodnocení

0x

Také mi chybí nějaká opravdu slavná hvězda. Třeba Schwarzenegger, Damon, Bruce Willis, Stallone, Eastwood, nebo Denzel Washington.

Je to škoda, já třeba Richarda Gera skoro vůbec neznám. Mohli by myslet také na mladé účastníky festivalu, co mají rádi akční nové filmy.

O to víc mě to mrzí, že větší jubileum než 50. ročník už dlouho nebude a tudíž žádná hvězda nebude mít důvod přijet.

*bzum*

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den, toto je fakt mrzuté. Ale, Bene, berte to tak, že film a filmové umění je jen iluze na plátně. Není to skutečnost, je to fikce. Maskéři a dobrá kamera udělá krasavce z kohokoliv... A stáří je nelítostné. Stárnou i ty megahvězdy.

hodnocení

0x

Líto to není. Protože oni stejně dávají cenu jenom tomu kdo má zrovna čas a přijede.

asd1
hodnocení

0x

Tak tu nebreč, ale Bartoškovi navrhni koho by mohl pozvat... Nebo tý tvojí aktuální megastar napiš o festivalu jestli by se na něj nechtěla podívat. Možná tě pošlou do háje, možná to klapne - když něco chceš, tak pro to něco musíš udělat. Třeba i stát se ředitelem festivalu a zvát si hoho chceš ;)

culdabulda1*
hodnocení

0x

bene - a nemuseli bychom nějaké opravdové megastar (např. komu?) zaplatit opravdu velké peníze, aby se sem obtěžovala? Vary jsou možná přitažlivé už jenom pro "starce"... - i když, pokud by ještě žil "Kill Bill" - tak bych tam běžela jako divá !

doplněno 03.07.15 19:02:

- i když - mně docela stačí, že je tam zase Bartoška, mám ho docela ráda a snad se mu uzdravení podařilo !

doplněno 03.07.15 21:33:

- teď jsem se dokoukala na zahájení festivalu na ČT1 a zavzpomínala si - vždyť tady byly docela dobré hvězdy jako oba Fonda(ové), Robert De Niro, Banderas, Travolta ... co bychom chtěli ...

hodnocení

0x

Richard Gere je můj oblíbenec, tak jsem ráda, že přijel. Ale že bych tam kvůli němu jela, to zas ne. Je to z ruky a vůbec v tom vedru co bych tam dělala? Koho byste Bene chtěl Vy vidět? Kterou novou hvězdu? Je mi jedno, která hvězda k nám zavítá. Netrápí mě to. Vás ano? Stačí mi je vidět v kině nebo v TV.

doplněno 03.07.15 22:05:

culdabulda A taky Salma Hayek, Julia Ormond, Leonardo di Caprio zamlada, Claudia Cardinale, Gregory Peck, John Travolta, Michael Douglas, Sharon Stone, Renee Zelweger a řada dalších.

joudic*
hodnocení

0x

popravde je mi nejaky festival, a kdo na nej prijede, uplne jedno :) Myslim, ze podobny nazor maji i americke hvezdy, akorat si tam pridaji "nejaky cesky festival nekde v rusku" :) A kdyz je zajisteny koks, tak prijede i Travolta *vtip*

cesmina*
hodnocení

0x

Na to že je to padesátka mi přijde jeden postarší herec málo.Jó holt to není festival v Cannes.Tam se hvězdy předvádějí jedna přes druhou.Ale KV jim asi nejsou dost nóbl.

buss
hodnocení

0x

Já ho poznal. A je zcela logické, že ve filmech jsou našminkovaní, dle toho co hrají. Nehrají přece sebe, že?

ben®
hodnocení

Dobrý den, děkuji všem za odpovědi a omlouvám se, že reaguji později (a hromadně). Měl jsem na mysli takovou osobnost, která by přijela na festival v době své největší slávy. Festival navštívilo v minulosti hodně osobností, ale myslím si, že buď to v té době ještě osobnost nebyla a stala se jí až později nebo to byla osobnost už za zenitem své slávy. Jinak, ono to bude asi složitější a rozhoduje zřejmě agentura nebo manažer té osobnosti. Ale, zase prý je festival v KV doporučován, protože osobnosti tam jsou rozmazlovány a tento poznatek potom šíří kolegům. Ještě jednou Vám děkuji a už nebudu lítostivý. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]