Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Něco o sexu vs kafé s mlékem a cukrem

Od: rendolf* odpovědí: 8 změna:

MÁ ŽENA ZAČALA PÍT ASI PŘED DVĚMA MĚSÍCI ROZPUSTNÉ KAFE S MLÉKEM A TŘEMI CUKRY.JE MOŽNÉ S TÉTO KOMBINACE NĚCO VYČÍST?DĚKUJI

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ne, v rozpustné kávě není žádný lógr a tak z toho nic nevyčteš ;)

rendolf*
hodnocení

TAK TO MĚ POKLÁDÁ NA LOPATKY,PROTOŽE SI MYSLÍM,ŽE ŽENA MĚLA TŘI.TOTIŽ ,NĚJAK JSME SI PŘESTALI ROZUMĚT PO SEX.STRÁNCE

gerrik*
hodnocení

0x

Mně zase pokládá na lopatky váš dotaz *zed* Ale asi jako pokus o zpestřeni diskuze dobrý, pokud jste to myslel vážně, tak No Comment *sok*

toni*
hodnocení

0x

Zdraví vás Chocholoušek a těší se na návštěvu!

celp*

No nevím po sexuální stránce,ale vypadá to,že má ráda sladké.Zeptejte se jí přímo.

lm®

*haha*

doplněno 18.07.09 13:06:

Ten smajlík patří na odpověď toni,ptž jsem se fakt zasmála nad vaší super a vše říkající odpovědí.

hodnocení

0x

Jo, vyčíst můžete, že je jí jedno, že ztloustne. :D Trošku se zasnažte, je průser, když je ženě jedno, jestli se svému muži líbí nebo ne a vidí blaho v přeslazené kávě ;)

amlim*
hodnocení

0x

Ano,chce si osladit život.Žena touží po lásce.Má-li málo lásky,nahrazuje to tím,že sáhne po sladkém.Více lásky-ne sexu-lásky,hezký den*srdce**mala**srdce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]