Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč byste šli do banky?

Od: kacka* odpovědí: 20 změna:

Kdyby Vaše banka pro Vás něco uspořádala, akci, diskuzi, workshop... co by to mělo být, aby jste se zvedli doma z gauče a šli se mrknout?

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Nevlastním banku... :-D *smich*

A protože vím, že takové akce jsou pořádány primárně v zájmu pořadatele, muselo by jít o jóóó zajímavou akci, abych byť i jen zauvažoval o účasti...

*haha*

kacka*
hodnocení

OK a co by to teda mělo být? :) Já si říkám, že bych šla na kulturu, hudba je fajn, netradiční výstava... co Ty?

mowla*

Hudba? - ale jo - třeba, nóó, třeba kdyby vystupoval, například, Satchmo... Nebo Vrabčák... To jóóó...

"Netradiční výstava" - v tradiční instituci? ROFL...

Holka - že ty jsi markeťačka z retailu a dumáš, jakou fťákovinu spískat?

Na rovinu - neznám bankovní instituci (a podobnou), která by vrámci marketingu uspořádala pro mne zajímavou akci...

;) :-D

buss
hodnocení

0x

Pro kecy, nabídky? Pokud vím, tak FIO dělá akce o investování.

yatiris
hodnocení

a je investování pro Tebe?

stirecek*
Investování je pro každého ;)
yatiris
hodnocení

asi s Tebou nesouhlasím. Znám spoustu lidí, kteří jednou zkusili a už nikdy více... Nejde možná ani tak o peníze jako o nervy.

stirecek*
Souhlasit nemusíš. Já se na burze pohybuju dvacet let a bavit me to neprestalo. I když adrenalinu je někdy až až ;)

ladaadal*
hodnocení

0x

V první řadě, kdybych viděl na letáku "workshop" už bych ani nečetl dál a přemýšlel o zrušení účtu. Akce? To by muselo být hodně věcí zdarma, aby mě tam dostali. Kvůli bance bych se jen tak z gauče nezvednul.

hodnocení

0x

Akce, na které bych získal mnoho dárkových předmětů a nejlépe i větší finanční obnos... v hotovosti, né žádné nabídky "když nám tadyto podepíšete, tak nebudete platit tak vysoké poplatky"... mám rád věci jasné a průhledné! *smich*

doplněno 11.11.12 20:36:

rozhorně jakýkoliv workshop (ať už to slovo znamená cokoliv) nebo diskuze mě do banky nedostane...

Jo a ještě když si potřebuju vybrat z bankomatu, to do banku jdu *smich*

yatiris
hodnocení

materialisto... :) Už jsem tohle slyšela a v dnešní době docela chápu :) Taky jsem slyšela, že veeelké banky zvou V.I.P. klienty na rauty (bohužel mezi ně nepatřím :) Kvůli rautu by ses zvedl z gauče?

mowla*

"Bankovní raut" véééélkéééé banky jsem nejeden absolvoval... Kdybych tam nemusel (pracovně), nejdu... Není o co stát - resp. tak výjimečné jídlo a víno tam zase catering nenaveze, aby to za to stálo...

kacka*
hodnocení

dělník bankovnictví? :)

Pokud bych neměl na práci nic lepšího než sezení u gauče (moc času na gauči netrávím) tak bych třeba i šel. Ale jinak je to ztráta času :)

hodnocení

0x

Čím by mě banka přemluvila, abych ji navštívil? Museli by se opravdu hodně snažit, ale řekněme že za 5% jejího ročního zisku připsaného na můj účet. bych tam i zašel.

kacka*
hodnocení

Máš recht, já taky :)

claire*
hodnocení

0x

Já chci raut, propisku a kytičku :D

doplněno 11.11.12 21:46:

Hodně a žádná nepíše :D :D

yatiris
hodnocení

To je hezkéééé, kolik už máš doma prupisek? ;)

dzordz*
hodnocení

0x

Ze všeho jmenovaného.. hmm.. leda tak ten obnos v hotovosti.. ale když je to moje banka, tak mi ho vlastně můžou rovnou připsat a nikam chodit nemusím *frajer*

iz*
hodnocení

0x

Kvalitní nezávislé finanční poradenství (tzn. včetně srovnání produktů všech bank) plus doživotní vedení účtu zdarma (= bez jakýchkoliv poplatků).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]