Nejste přihlášen/a.
Kdyby Vaše banka pro Vás něco uspořádala, akci, diskuzi, workshop... co by to mělo být, aby jste se zvedli doma z gauče a šli se mrknout?
Nevlastním banku...
A protože vím, že takové akce jsou pořádány primárně v zájmu pořadatele, muselo by jít o jóóó zajímavou akci, abych byť i jen zauvažoval o účasti...
OK a co by to teda mělo být? Já si říkám, že bych šla na kulturu, hudba je fajn, netradiční výstava... co Ty?
Hudba? - ale jo - třeba, nóó, třeba kdyby vystupoval, například, Satchmo... Nebo Vrabčák... To jóóó...
"Netradiční výstava" - v tradiční instituci? ROFL...
Holka - že ty jsi markeťačka z retailu a dumáš, jakou fťákovinu spískat?
Na rovinu - neznám bankovní instituci (a podobnou), která by vrámci marketingu uspořádala pro mne zajímavou akci...
Akce, na které bych získal mnoho dárkových předmětů a nejlépe i větší finanční obnos... v hotovosti, né žádné nabídky "když nám tadyto podepíšete, tak nebudete platit tak vysoké poplatky"... mám rád věci jasné a průhledné!
rozhorně jakýkoliv workshop (ať už to slovo znamená cokoliv) nebo diskuze mě do banky nedostane...
Jo a ještě když si potřebuju vybrat z bankomatu, to do banku jdu
materialisto... Už jsem tohle slyšela a v dnešní době docela chápu
Taky jsem slyšela, že veeelké banky zvou V.I.P. klienty na rauty (bohužel mezi ně nepatřím
Kvůli rautu by ses zvedl z gauče?
"Bankovní raut" véééélkéééé banky jsem nejeden absolvoval... Kdybych tam nemusel (pracovně), nejdu... Není o co stát - resp. tak výjimečné jídlo a víno tam zase catering nenaveze, aby to za to stálo...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.