Nejste přihlášen/a.
Vážení jak to s Péťou asi dopadne. Četl jsem několik výpovědí bude další Kájinek , nebo je neviňátko a dáma rejžo rejžo bude na státu rejžovat. Můj názor je, že toho zažil dost, rodině bylo zle nehledal delegáta, ani lékaře, ráno zjistil, že je teplý a dcera s manželkou studená, ihned volal mamince jak dále pokračovat, oděvy nebožtíků zahodil, svoje zaslal do vlasti české na zkoumání svého utrpení. Když se vrátil starost o dědictví, likvidace místnosti po dceři, milostné avantýry a.t.d. Obdivuji advokáta, který odmítl klamného obhajovat a mám dojem, že po velkém sametu, zde vyrostla část generace na kterou, policie a soudy občas nestačí.
- zajda
- proč ne? - jsou toho plné noviny i TV zprávy a lidi se o tom baví běžně na ulici i v hospodách? - jak tomu chcete zabránit?
doplněno 03.07.15 09:37:- máte pravdu, na "ulici" to nikdo nevyřeší, jen bych si trochu dovolila pochybovat o samospasitelnosti soudů.
nyslím si,že opravdu víme jen to co uvolní nebo vyspekulují media a podstata je utajena.Vždyť je to divné od začátku,krmí nás pořád jinými důkazy.Jen mi přijdě trapné poslouchat ve zprávách věty"...neprojevil soucit...usmíval se a neměl ani černé oblečení,ani černou pásku..."od toho člověka se chce, ať to udělal nebo ne aby permanentně brečel,nosil závoj atd.a i potom by zase spekulovali o něčem jiném.Musí to být strašný tlak na člověka.
Nezáleží na tom co si myslíme, ale záleží na tom co je možné dokázat. Mám dojem, že důkazy nebudou nic moc (když se u soudu vytváří staropražská pavlač), ale ve vazbě byl tak dlouho a osvobozující rozsudek byl hodně drahý. I soudce ctí ekonomiku. Prostě místo důkazů vazba, přeci by soudce nenechal vyplatit někomu dost tučné odškodné. Tady se nesoudí podle práva, ale podle nálady (skoro) nezávislé soudcomafie. Podle práva by to mělo být asi tak, že nejsou důkazy, tak je nevinný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.