Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik měří tato slečna, typnete si?

Od: mrblackstar* odpovědí: 13 změna:

Zdravím, asi trochu netradiční otázka, nicméně jsem nikde nemohl dohledat odpověď.

Kolik si myslíte - odhadově že může měřit tahle slečna?

Kolik měří tato slečna, typnete si?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

andri*
hodnocení

0x
164-170cm.moc vysoka neni
mrblackstar*
hodnocení

Já jsem byl prvně zaskočen a odhadoval jsem tak 155-160cm ale to je málo.

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Takhle to moc nejde. Není s čím porovnat. Ani ji neznám. Nějaká čára to asi nebude.

doplněno 02.07.15 23:08:

Ale, až děsivě okatá ta šelmička tedy je. Že by to byla nějaká ,,VIPka,,?

hodnocení

0x

A co to bylo za akci? Není z ní víc fotek, aby se porovnaly velikosti ostatních na stejném pozadí?

asd1
hodnocení

0x

ca 160 cm, určite ne víc jak 170...

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, viz odkaz máte další fota k porovnání. Mimochodem, slečna je poměrně ošklivá. Zdravím!

isabellasummers.tumblr.co/...

hodnocení

0x

Tak paní se jmenuje Isabella Summers, ale nemůžu nikde na netu najít její výšku.

joudic*
02.07.15 23:10
hodnocení

0x

150

bambula*
hodnocení

0x

62,9 palců

hodnocení

0x

U téhle paní platí: Nejsou ošklivé ženy. Jsou jen dobře nebo špatně upravené. *jasne*

Myslím si, že tohle je ten druhý případ. I ty šaty jsou strašné, předělují jí hrudník uprostřed neproporciálním a deformujícím způsobem. Jako by snad neměla doma zrcadlo.

pohanka*
hodnocení

0x

Sice již odpověď máte, ale já jenom zhodnotím, podívejte se na ruce a to délku od zápěstí po loket. Ta kost je velmi krátká, tedy je paní malá vzrůstem. Oblečení strašně mate. Šaty, co má na sobě, velký výstřih ji opticky rozšiřuje a zkracuje. Ruce má sepnuté na pupíku, noha vykukuje a střevíce jsou na vysokém podpatku. Tedy to co zbývá na stehenní a lýtkové kosti je ve velkém nepoměru oproti zdravému, přiměřeně vyvinutému člověku. Má nějakou vadu končetin, nebo trpí genetickou nemocí, které se projevují malým vzrůstem. Je jich ale na 200 druhů. Některé jsou léčitelné v dětském věku podáním příslušných hormonů.

Připoměl jste mi naši zpěvačku Janu Robbovou, která byla také malého vzrůstu. Po vyhledání jsem zjistila, že již ale zemřela. Byla velmi temperamentní a říkali jí Sopka. Začínala v Semaforu.

sonyboj*
hodnocení

0x

Oblečení a perspektiva, ze které je ten snímek proveden způsobuje dojem, že ta žena má velkou hlavu a ňadra proklatě nízko...Škoda. Myslím, že by si zasloužila lepší záběr.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]