Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat čepici

Od: liliana* odpovědí: 7 změna:

Chtěla bych se vás zeptat jestli nevíte kde sehnat podobnou čepici jako měla Debby Ryan ve filmu Radio Rebel?

Děkuji za odpověď

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liliana*
hodnocení

Ještě dodávám obrázek

Kde sehnat čepici

hodnocení

0x

kdysi by každá babka na dědině takovou čapku podle předlohy určitě uštrikovala*smich*

mowla*

Kdysi?

Já myslím, že mnohá ještě dneska - za odpoledne ´nemá co dělat´ - a ještě by si splkla s ´Máňou´ odvedle...

*smich*

liliana*
hodnocení

Jsem návrhářka a né švadlena... Ale stejně jsem se ptala na na to kde podobnou koupit... Takže vaše odpověď je mi k ničemu...

dejavu*
hodnocení

0x

Moc pěkné plete tahle holka, tady je její nabídka, jistě ti udělá na míru přesně to, co budeš chtít simira.cz/...

liliana*
hodnocení

Moc děkuji... Skusim to :))

dejavu*

Není vůbec zač, holka je to spolehlivá a moc šikovná, já u ní byla moc spokojená.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]