Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyléčení xenofobie?

Od: thomas07* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den. Nemám rád vietnamce.

Nedávno jsem jednoho pozoroval v Kauflandu: Paprika zlevněna z 44 Kč na 22 Kč. Hned u toho byl, každou třikrát otočil v ruce, než ji vzal. ALE on u každé ulomil stopku, aby to měl lehčí! To už na mne šly vražedné pocity. Otázka zní: Mohu se nějak vyléčit a být v pohodě?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vvv*
hodnocení

0x

ty se vůbec nechceš vyléčit, ty to chceš šířit *smich*

ohneta*
hodnocení

0x
Sleduje i Čechy, dělají to samé ;)
thomas07*
hodnocení

Čechům to toleruji, jsou tady doma.

mowla*
hodnocení

0x

Můžeš se naučit kupovat papriku - ani ze zlevněných nekupovat ty shnilé a plesnivé...

Pak možná pochopíš...

ohneta*

Nedá mi to abych nereagoval. V obchodě se pohybuju a vím na co tazatel naráží. Pokud chceš zkontrolovat, zda není paprika shnilá stačí ti na to když to přeženu 5 sekund. Ale někteří zákaznící touto činností stráví klidně i 10 sekund na jednom kusu. 10x ji otočí aby si ji stejně nevzali. Po pěti minutách si vyberou 4 papriky, všem poulamují stopky a odejdou. Taky se mi při tom otvírá kudla v kapse a to nejsem xenofobní.

Na druhou stranu se musím tazatele trochu zastat. Opravdu největší "bordel" v obchodě dělají větnamci. Tím neříkám, že proti nim něco mám, zkrátka je to fakt.

doplněno 21.10.12 13:52:

*vietnamci

tomas447*
hodnocení

0x

Ahoj,řekl bych že pouze nesnášíš ro když někdo s něčím vyjebává. :D

zabu
hodnocení

0x

No a co je na tom? Že si vybírají lepší zboží? Že nechtějí kupovat shnilotinu? Na tom přece nic není. Ušetřit se dá různě, a tohle je jedna z cest. Nekupovat špatné zboží. Vy to tak neděláte, a berete co Vám přijde pod ruku? Vaše věc. Asi máte na vyhazovaní.

Jiná věc je ulamování stopek. Pokud to udělá u těch které si vezme, je to jeho věc a toho obchoďáku. Když jim to nevadí, tak co je Vám do toho? No a pokud uláme i ty které si nevezme? No tak si je nekupujte, a kupte jen ty se stonky. když to udělají všichni, a ty ulámané tomu obchoďáku zůstanou a nikdo je nekoupí, bude to řešit ten obchoďák.

Tohle jste ale nechtěl slyšet co? Je to debata o ničem. Jak říká kamarád: "o suchým z nosu".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]