Už druhým rokem mám tuhle a stále jí beru jako Moje Top-(i ten film) Jaké vyzvánění máte Vy?Klasické Ringtingcink?Nebo taky nějakou tu melodii?Podělte se a dík!
OldPhone - nebo tak nějak se to jmenuje... Prostě klasické vyzvánění starého telefonu - su ´konzerva´...
krkovicka*
to znám.Ještě hodně lidí jí používají.Když někde zaslechnu něco na způsob Nokiatune tak si říkám,že ještě na změnu melodie ani po letech nepřišel Ale jo,beru to.Je to roztomilý.
Obecně mám velmi výrazný signál, který jsem si stáhnul z jakési staré PC hry a drobet ho upravil. Když mi mobil zazvoní třeba v obchodě, lidi se leknou, že je požární poplach. Jinak mám na jednotlivé bližší lidi upravené písnišky podle jmen (Ave Maria, Tereza, Kristýnka, Ó Veroniko, Kateřina, Jóžin z bažin...(případně na řemeslníky mám písničku z filmu "A je to")), takže na první poslech vím, kdo mi volá.
Já mám většinou na mobilu nastavený tichý režim, trávím totiž nejvíce času ve škole, kde je nepřijatelné, aby v hodině začal zvonit mobil. Když už jsem doma a nezapomenu tam dát obecný režim, abych ten mobil slyšela i ve druhé místnosti, tak mi tam hraje písnička Má v sobě ďábla z muzikálu Čarodějky z Eastwicku v podání Petra Štěpána. Kdyby si někdo tu písničku chtěl poslechnout, tak zde < petrstepan.ic.cz/...>. Otevře se vám taková fotogalerie z onoho muzikálu, stačí si pustit repráky a ta píseň k tomu bude hrát. Anzionka.
Ringcink jsem měl hooodně dlouho - teď už nějakou dobu ujíždím na Nightwish
Takže na vyzvánění jsem zvolil Amaranth - začíná to vcelku pozlehoučka, takže pokud to vyzvání někde v tichu, není to nějak rušivé, ale pak to slušně rozjedou, takže to nepřeslechnu ani na truhlářské dílně
Takže na Petra mám tíd,tíd,tíd.Na zubaře tu,tu,tu,tu,tu,tu,tuuu.Na tchyni píp dlouho ticho píp a zase ticho.Můj miláček tak to mám fakt dobrej zvuk ale neumím ho popsat možná tr trrrr tr r t r r r t tt r r t rr rrtrrrr trtr prrp prd no nevím to přesně no a další mám asi crrrrrrrrr-crrrrrrrrrrrrrrr-crrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr-crrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr-crrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr-crrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr-crrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr-crrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr asi tak no
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.