Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké máte vyzvánění hovoru?

Od: krkovicka* odpovědí: 38 změna:

Už druhým rokem mám tuhle a stále jí beru jako Moje Top-(i ten film) :) Jaké vyzvánění máte Vy?Klasické Ringtingcink?Nebo taky nějakou tu melodii?Podělte se a dík! *slunce*

38 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

OldPhone - nebo tak nějak se to jmenuje... Prostě klasické vyzvánění starého telefonu - su ´konzerva´...

;)

krkovicka*
hodnocení

:-D to znám.Ještě hodně lidí jí používají.Když někde zaslechnu něco na způsob Nokiatune tak si říkám,že ještě na změnu melodie ani po letech nepřišel:) Ale jo,beru to.Je to roztomilý.

frame*
hodnocení

0x

Obyčejné cink cink.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Most přes řeku Kwai a Rozptylová loučka.

pavkazji*
hodnocení

0x

Já mám toto kdoprezije.cz/... číslo 12 *palec*

hodnocení

0x

Já mám Thanks, Smokey!

*ua*

krkovicka*
20.10.12 00:05
hodnocení

:-D skvělý *palec*

ar*
hodnocení

0x

Jak na koho, v rodině mám na každého něco jiného, většinou sestřich keltské hudby. Jako hlavní vyzvánění Scotland The Brave

doplněno 20.10.12 00:07:

gotrekzagary, až bude otázka, jakou máme tapetu a nebo schéma, raději neodpovídej *smich*

Já mám zvukové vyzvánění... ne video... *smich*

Mimochodem reklama na Fidorku používá tu písničku taky... ;)

Wow, Scotland The Brave mám taky (akorát ne dudy, ale nějaký orchestr)

tomasgulas
hodnocení

0x

Guthrie Govan - Rhode Island Shred

ohneta*
hodnocení

0x

Tož já mám tuhle z

Ungry Birds

fino97*
Gta san andreas theme...uz 3 roky...
doplněno 25.10.12 12:14:

Tak zmena..nyni Nyan cat *smich*

hodnocení

0x

Obecně mám velmi výrazný signál, který jsem si stáhnul z jakési staré PC hry a drobet ho upravil. Když mi mobil zazvoní třeba v obchodě, lidi se leknou, že je požární poplach*smich*. Jinak mám na jednotlivé bližší lidi upravené písnišky podle jmen (Ave Maria, Tereza, Kristýnka, Ó Veroniko, Kateřina, Jóžin z bažin...(případně na řemeslníky mám písničku z filmu "A je to")), takže na první poslech vím, kdo mi volá.

tesyk*
hodnocení

0x

Hudbu z filmu Vynález zkázy

cca od 2:15

imrous*
hodnocení

0x

Ahoj . Je všechno hezký , ale já jsem na tohle trotl. Jak si to ztahujete do telefonu? Mám LG dotytový. Díky a moc se mi nesmějte.*bzum*

ar*

Datový kabel a nebo i přes Bluetooth z PC.

doplněno 20.10.12 18:07:

MP3 si setříhávám v Audacity.

krkovicka*
hodnocení

Přes kabel(usb).Nebo vyndat paměťovou kartu-vložit do Pc a na ní stáhnout písničku.Pomůže adaptér.Nebo přes placené služby u operátora.

hodnocení

0x

Já mám většinou na mobilu nastavený tichý režim, trávím totiž nejvíce času ve škole, kde je nepřijatelné, aby v hodině začal zvonit mobil. Když už jsem doma a nezapomenu tam dát obecný režim, abych ten mobil slyšela i ve druhé místnosti, tak mi tam hraje písnička Má v sobě ďábla z muzikálu Čarodějky z Eastwicku v podání Petra Štěpána. Kdyby si někdo tu písničku chtěl poslechnout, tak zde < petrstepan.ic.cz/...>. Otevře se vám taková fotogalerie z onoho muzikálu, stačí si pustit repráky a ta píseň k tomu bude hrát. Anzionka.

dzordz*
hodnocení

0x

asi od 3.00, ale je to ještě nějak sestříhaný mám pocit :)

hop®
hodnocení

0x

Různé.

- na několik svých miláčků "Ještě že tě lásko mám"

- na pracovní záležitosti něco hnusnýho, co je ale docela slyšet a dokáže mě to i probudit

- pak něco na kamarády

- a něco na rodinu...

imrous*

Díky za rady. Nakonec přišel mladej a naučil mě to přes blůtůt. *tuc*

Jeden čas jsem měl na pracovní záležitosti jako recesi píseň práce*smich*, ale brzo mi to šlo strašně na nervy*blee*.

krkovicka*
hodnocení

Já mám na dědu -Promovaní inženýři :) ikdyz není,chová se tak:)

martinaa*
hodnocení

0x

, miluju ji:D

doplněno 21.10.12 16:58:

Plus na mámu Pevnost Boyard a na tátu Želvy Ninja :)

naihonn*
hodnocení

0x

Tuhle závěrečnou znělku. A opravdu se mi nestane, že by ji měl někdo jiný. *smich*

doplněno 22.10.12 17:40:

Jo a předtím jsem dlouho měl tuhle:

. Ale to byl problém, protože jsem se vždycky zaposlouchal a nechtěl ten hovor zvednout. *haha*

ladaadal*
hodnocení

0x

Já měl kdysi na služební hovory střelbu ze samopalu a na soukromé střelbu z pistole, ale časem to omrzí. *smich*

hodnocení

0x

Ringcink jsem měl hooodně dlouho - teď už nějakou dobu ujíždím na Nightwish

Takže na vyzvánění jsem zvolil Amaranth - začíná to vcelku pozlehoučka, takže pokud to vyzvání někde v tichu, není to nějak rušivé, ale pak to slušně rozjedou, takže to nepřeslechnu ani na truhlářské dílně :)

lidus*
hodnocení

0x

SMS 2x pípnutí a vyzvánění hodně hlasitě to co bylo na telefonu zadané Nesnáším změny a hlavně chci slyšet.

hodnocení

0x

Pouze vibrace. Ty jsou ve skole k nezaplaceni.

hodnocení

0x

obecné kobra 11

rodina -ALL BUNDA

přátelé mash

důležití - 30případů majora zemana

zprávy - zvuk kouzelného prstenu z Arabely

budík- scorpions still loving you

kolopolo*
hodnocení

0x

Takže na Petra mám tíd,tíd,tíd.Na zubaře tu,tu,tu,tu,tu,tu,tuuu.Na tchyni píp dlouho ticho píp a zase ticho.Můj miláček tak to mám fakt dobrej zvuk ale neumím ho popsat možná tr trrrr tr r t r r r t tt r r t rr rrtrrrr trtr prrp prd no nevím to přesně no a další mám asi crrrrrrrrr-crrrrrrrrrrrrrrr-crrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr-crrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr-crrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr-crrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr-crrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr-crrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr asi tak no

Vašeho Petra tu nikdo nezná. ;) A vaše vyzváněni jste popsal dokonale. *haha*

hodnocení

0x

V Brněnským "hantecu"-zvoní ti mobil! SMS dětský hlas přišla ti smska a budík-klasika večerníček Bob a Bobek!

Kdysi dávno jsem měl jako zvonění: "Tady Voloďa, jestli nemáš ty peníze, tak to ani nezvedej."

dzordz*
hodnocení

0x

Nedávno mě pobavil řidič autobusu, který měl šeptem "ehm ehm, nechci vás rušit, pane továrníku.. ale máte hovor"

itan71*
hodnocení

0x

Budík - Scorpions*ee**kafe*

SMS - píp:(;)

Vyzv. - Florida*ua**tuc*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]