Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je čančaruní?

Od: petula00* odpovědí: 1 změna:

Zdravím.Obracím se s dotazem hlavně na obyvatele Břeclavska.Ví někdo z vás co to znamená nebo co je" čančaruní" Mám dojem,že se mě někdo(přítelkyně)odtamtud snaží tak trochu houpat.Vztáhla to k jedné činnosti ale mám dojem,že je to blbost.Prostě si to asi zrovna vymyslela.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To slovo přímo neznám, ale znám podobné ČINČURINKY.

Používám ho tehdy, když popisuji něčí přeplácaný byt. Kde je v obýváku plno deček, sošek, polštářků, zvířátek, skleniček a hrníčků, prostě samé lapače prachu.

Ve velkém množství toto nemám ráda, proto řeknu: Měli tam samé ČINČURINKY. :-D

Známá ta zase říkala, když zdobila povrch dortu - ona nedělala kytičky. lístky, esíčka, hvězdičkY*smich*, Ale říkala tomu TY ČINČURINKY Z KRÉMU!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]