Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SMS z telefonní budky?

Od: lora odpovědí: 4 změna:

Ahoj všem, prý se z telefonních budek dají posílat sms zprávy, zajímá mě jak a kolik sms zpráva z tel.budky stojí?

Vďaka.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ano, některé automaty to umožňujéí. Cena SMS je 5 Kč vnitrostátní, 10 Kč do zahraničí. Jelikož je u nás skoro víc mobilů než lidí, neumím si představit, kdo a proč by to použil.

mobile.o2.cz/...

skye*

No třeba já bych to bývala využila včera - šla jsem se psem jen s mobilem v ruce a venku jsem potřebovala volat manželovi. Mobil mi hlásil, že nemám povolen přístup (pak jsem se dozvěděla, že operátor měl výpadek). V kapse jsem měla asi šest korun. Takže v budce by to nestačilo na hovor, ale na sms ano:) Takže tak by se to třeba dalo využít - v nouzi (ne)mobilní a finanční:)

lora
hodnocení

Někdy se to opravdu hodit může, ale jak na to? Co v té budce zmáčknout? :)

askmenow*
19.10.12 12:20

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]