Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vystřihovací oblékací panenka - hledám

Od: petruse* odpovědí: 4 změna:

Ahoj, kdysi před xx lety jsem měla tuto hračku: byla to klasická papírová vystřihovací panenka s oblečky (zná asi každý), ale tato byla propracovanější. Panenka se vystříhla a nalepila na plastový stojánek (vylisovaná silueta oné panenky), před dolepením se mezi papír a plast daly magnety. Na papírové oblečky se potom dozadu nalepily takové plíšky a panenka se oblékala tím, že se jednoduše obleček přiložil na figuru panenky (měla i stojánek, sama stála). Panenka vypadala ne jako holčička, spíše jako dospělá žena.Celé to bylo v papírové krabici.

Neměl někdo z vás tuto hračku? Případně nevíte, zda ji ještě někdo vyrábí (nebo něco podobného)? Ráda bych ji pořídila své dcerce. Děkuji moc. Petra

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

ladinpraha dal vystřihovací, ale ne magnetické. Já dám sice magnetické, ale ne vystřihovací :)

Život je jako bonboniéra :)

mojedetatko.cz/...

quercettistore.com/...

happykids.cz/...

hodnocení

0x

Takové jsem si doma dělala vždycky sama. Nebo jsem od mamky vyloudila jen předlohu, kterou jsem si nalepila na tvrdší papír a oblečení si sama vyrobila. Moje oblíbená byla malá holčička s žlutými vlasy. Držela košíček s květinami atd. Byla moc hezká a připomínala mi Heidi (děvčátko z hor).

dejavu*
hodnocení

0x

fler.cz/...

nebo trochu netradiční vystřihovací králík :) fler.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]