Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Název filmu, nevíte?

Od: veru* odpovědí: 9 změna:

Ahoj všem, chtěla bych se Vás optat, zda nevíte název filmu ... Film začíná na silnici u čerpací stanice, kde zastaví mladý pár v autě, jdou dovnitř, odehrává se nějaká debata a obsluha pumpy jim řiká, že až pojedou cestou, kde budou po obouch stranách vysoké stromy, tak ať tam v ŽÁDNÉM případě nezastavují, oba to odsouhlasí, vyrazí na cestu a u třetího stromu ( kde neměli zastavovat ) je stopne policista, oni zastaví a zmizí... Víc si bohužel nepamatuji. Asi Vám to moc nepomůže, ale chtěla jsem to aspoň zkusit. Předem děkuji i za snahu, fajn den, Verča

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

andry
hodnocení

0x

netušim, kamarádka mi něco podobnýho vyprávěla a byl to horor texaský masakr s motorovou pilou. já ho nikdy neviděla, takže je šance 1% ku 100% že too bude ono, napiš mi na majlíík, jestli myslíš tohle ;)

veru*
hodnocení

Ahoj, Texaský masakr motorovou pilou to určitě neni... Ale děkuju za snahu. V době, kdy jsem ten film viděla, ještě Quentin neměl ani myšlenku, že jednou " Masakr" bude točit :-D

czloob*

Třeba to mohl být původní film z roku 1974 a ne ten remake z roku 2003 ... Zkuste se mrknout na obrázky tady:

csfd.cz/...

veru*
hodnocení

Zkusím se po tom poohlídnout, zda se dá sehnat tento " Masakr " a jestli to bude on, tak klobouk dolu... :) Děkuji, dám vědět jak dopadlo moje bádání :)

veru*
hodnocení

Jen mě ještě tak napadlo, že nevím zda to bude ono, protože Masakr real film, ale v tomhle filmu se ocitnou v pekle... Tak nevím, nevím. To jsem nějak zapomněla napsat do původní otázky...

czloob*

Tak mam pro Vás ještě jeden typ. Čirou náhodou jsem o tomhle filmu četl minulý týden a zdá se, že to má podobný námět csfd.cz/...

Neviděl jsem, za správnost neručím... :)

veru*
hodnocení

No, v každém případě jste mi pomohl více než doufáte :) Díky moc...:)

veru*
hodnocení

Tak bych Vám CZLOOB chtěla moc poděkovat, protože ten film, co jste mi napsal je opravdu ten, co jsem hledala... Máte u mne veliký dík...

czloob*

Rádo se stalo, jsem rád, že jsem mohl poradit... :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]