Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká je nejlepší?

Od: nikynka odpovědí: 19 změna:

Ahoj,chodím do 8třídy a kluci od nás ze třídy řikají že sou nejlepší vicerojtky modrý a že bych je měla taky zkusit. Zatím sem zkoušela jinou značku nevím jak tahle.

Mohli byste mě pomoci která značka je nejlepší a jestli vicerojtky podle chuti k nim patří.

Předem díky za odpověd. Niky

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

2x

Fůůůůj! Nejošklivější co na světě existuje, je holka - kuřačka. Těšíš se, až budeš mít hnusné žluté nehty, suché vlasy, vrásčitou pleť, oblečení ti bude smrdět jak kdybys ho vytáhla z popelníku, a bude ti smrdět z pusy... *blee*:-P

Jestli chceš takihle dopadnout, s chutí se do kouření pusť :) *zed*

doplněno 18.10.12 20:04:

Láďo, ducati - děkuji :)

ladaadal*
18.10.12 19:53

Míšo : *palec*

ducati996*

Souhlasím! *placni*

dzordz*
hodnocení

1x

Kvalitou na úrovni red&white, startek a kontrabandu z Bulharska. A to je ani nemusím kouřit, už z dálky to smrdí jak hadry na nádobí.

Přijatelné byly akorát davidoff a pak.. marlboro nebo petry? už se nepamatuju, které z nich to byly. Voněly mi za celou dobu jen jedny jediné, nějaké černé hřebíčkové, ale ty už tenkrát stály hodně přes kilo.. a je to už dobrejch pár let..

Takže je nacpěte klukům do chřtánu, doma se nechte od fotra trochu profackovat, nekuřte a budete mít po problému.

doplněno 18.10.12 20:10:

nekouřím ;) "A to je ani nemusím kouřit.." se vztahovalo k těmdletěm vajsrojkam, ale ostatní bylo ze zkušenosti.

ladaadal*

dzordt: Ty nekouříš, viď?*smich*. Je všeobecně známo, že čím to okolí víc smrdí, tím je to kvalitnější. Neberu-li nějaké navoněné doutníky. *smich*

ladaadal*
hodnocení

1x

Kouřím jak fabrika už skoro 30 let, takže ti můžu opravdu poradit - NEDĚLEJ TO. Kluci ze třídy jsou debilové, kteří mají dojem, že s cigárem dělaj větší frajeřinu, ale opak je velkou pravdou. Koukni se kolem sebe mezi dospělé. Když někdo kouří, je považován za slabocha. Jsi takový slaboch, že podlehneš každé kravině? Až si kluci ze třídy půjdou píchat heroin, tak poběžíš s nima?

slaboch. jo, jo kouří prej jen děti, ženský a slaboši. jsem tedy chlap!*smich*

ohneta*
hodnocení

0x
Nejlepší značka je Bajo, ale i Pedro není spatne. Ale v Baju jsou hezčí obrázky. Misto cigarety si dej raději lízátko.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Moderní je nekouřit. Jako starej a nenapravitelnej kuřák ti můžu říct, že je to všechno jedno svinstvo. A modré, tedy lehké, jsou pro zdraví horší než normální, to platí u všech. Tak radši neblbni.

mowla*
hodnocení

0x

Kluci kecaj´, nejlepší jsou VíceTrojky - ale jak pro koho, já su dolňák...

*smich**haha**uf*

axlik*

Tak trojky, dvojky, hlavně když jsou hezký :)

hodnocení

0x

Kazdymu smakuje neco jineho, jako ve vsem
Pokud muzes tak s kourenim ani poradne nezacinej. A na zkouseni se taky vykaslej.

iz*
hodnocení

0x

Přestaň zkoušet a nekuř vůbec!

hodnocení

0x

KUŘ, BUDE TI HŮŘ! *ee**blee*

Ne, to si dělám legraci. A pokud jsi rozumná a moderní dívka, nedělej to a ani s tím nazačínej.

Já vím, ono se to řekne. Zkusí to asi každý. Vzpomínám na své kuřácké začátky v kukuřičném poli s partyzánkami bez filtru. Dopadlo to neslavně. Půl cigára jsem snědla, neuměla jsem ten konec zachovat suchý. A pak jsem tu kukuřici pořádně pohnojila. Je to spousta let.

Dneska nekouřím. Nechutná mi to, proč to dělat? Kamarádka kuřačka spočítala, že za rok pročoudí okolo 22 tisíc korun. Není lepší si za to koupit něco jiného? Třeba dovolenou u moře?*palec*

Navíc, když jsem kouřila, byly klejky a olympie za 6 korun, bétéčka za 7 a sparty za 8 korun /Tedy krabička/. Dneska už to není daleko od stovky a bude se znovu zdražovat. Opravdu by mi těch peněz bylo líto.

Kup si raději banány, hrozny, či nějakou jinou dobrotu. Pochutnáš si a navíc nebudeš smrdět, jako když se tchoři žení. JE TO TAK. Jaga.

Nejvíc mě nadzvedne mladá maminka s cigárem, která vede za ruku batole, či tlačí kočárek!*cert*

Půl cigára jsem snědla :)
To mi pripomina: koureni cigaret bez filtru je jako koureni panskeho prirozeni,kdyz se dari tak toho ma clovek plnou hubu.

martinaa*
hodnocení

0x

Možná budu drsná, ale kdysi jsem kouřila a dnes to nemůžu ani cítit. A když vidím takové dítě s cigaretou v puse, mám chuť přiskočit a to cigáro mu z pusy vyrazit. Kdo to nezkusil, tak kecá, to je jasné, ale zatímco my kouřili potají za keřem a pak jsme se z toho zablili, dnešní děti kouří frajersky na ulici, někdy i před školou, a považují se na velké machry.

Je to trapné, věř mi, notabene, když tu cigaretu ani neumí pořádně držet. O všudypřítomném smradu ani nemluvě, rodiče to stopro poznají, protože žvýkačky ani nic jiného to prostě nepřebije.

Ale abych jen nemoralizovala, zlaté Malborka, Davidoffky nebo modré Viceroy. Je to tvoje zdraví a tvoje blbost:)

andrea1*
hodnocení

0x

Mám dojem, že dneska mezi mladejma kouří víc holky než kluci. Je ale fakt, že plno kluků nechce za partnerku kuřačku. Aby tě to pak jednou nemrzelo. Radši ty peníze vraž do parády, to se klukům líbí víc.

askmenow*
hodnocení

0x

Doby, kdy ten, kdo kouřil, byl machr, jsou pryč. dneska je moderní nekouřit. A bude to jen a jen modernější. V mnoha zemích, včetně USA, je někdo, kdo kouří hned v očích ostatních, mladých i starých, hned o několik úrovní níž.

zabu
hodnocení

0x

Nejlepší je ta nevykouřená.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]