Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můj pes Marley

Od: angee* odpovědí: 38 změna:

Ahoj :) Nevím jestli to sem můžu vložit, ale byla bych moc ráda, kdybyste shlédli naše video. Pokud chcete, můžete svůj názor vyjádřit níže (tady v diskusi). :) Budu moc ráda, opravdu. :) A díky :)

38 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vklus
hodnocení

0x

to je pi*ovina

výtka
Upozornění od sys inzinyrka 13. 07. 2015 17:52:24
Slušně by to nešlo? Nebo to jinak neumíte?
angee*
hodnocení

Děkuji. :)

doplněno 13.07.15 14:23:

Chtěla jsem názor, tak ho mám.

culdabulda1*

vklus -

- proč "pi*ovina" - jde o psa ! a Vy přece nemáte rád lidi- vzpamatujte se !

doplněno 13.07.15 17:46:

angee -

pěkné video - takové svěží a pes je pěknej !

doplněno 13.07.15 17:59:

- a anglické titulky vůbec nevadí - dnes je to celkem normální !

hodnocení

0x

Ahoj,hezké!

Je to zlatíčko,že jo?:)

doplněno 13.07.15 17:17:

tesyk patrně naráží na vaše anglické titulky,tak si myslí že neumíte česky...jeho výraz ťeťky*smich*

Jinak je video vážně povedené,každému kdo má rád pejky a zvířata se bude určitě líbit.

Pohlaťe ho za mě*palec*

angee*
hodnocení

Díky. :) Ano, to je.. :)

doplněno 13.07.15 14:32:

tesyk: Nějak jsem to nepochopila s těmi "ťeťky" :-D

A jinak ano, chci, aby se na tohle video mohli koukat i lidé v zahraničí. :)

tesyk*
hodnocení

0x

Škoda, že neumíte ťeťky. Asi chcete být světová a tak jste zblbnutá angličtinou...

hodnocení

0x

Angee, po celou dobu, kdy video jelo, jsem se usmívala. Jste oba kouzelní! Pohodáři, kteří se baví. Paráda! *palec* A video jsi natočila, smontovala, přidala hudbu, určitě s pomocí, úplně skvěle. Blahopřeji ti. *pusa*

angee*
hodnocení

Tak to jsem moc ráda, že se Vám líbilo. Jinak ty všechny triky ve videu nebyly naučené perfektně.. nějaké chyby tam byly, ale mě to například vůbec nevadí. :)

Jo, a točila se mnou sestra.. jinak střih, úprava, text a přidání hudby.. všechno to byla moje práce. :)

doplněno 13.07.15 16:17:

Jiskra: Neumím si představit svého psa zavřeného někde v kotci. Jako ano, má svoji klec, ale rozhodně tam nění zavřený pořád. Jenom, když k nám přijde návštěva, která psy nemusí.. ale potom ho hned pustíme a jinak je pořád s námi a venku. :)

hodnocení

0x

Moc hezké...je dobře,že si s pejskem hrajete a není někde zavřený v kotci. Tak to má být...*palec*.

hodnocení

0x

Pěkné video:)

angee*
hodnocení

Děkuji :)

doplněno 13.07.15 17:24:

marecek: Díky, určitě pohladím a vyřídím :)

lidus*
hodnocení

0x

Krásný a určitě šťastný pes, pokud mi něco na vašem videu hodně vadí, je to ta angličtina. Chci-li něco propagovat konám tak ve své rodné řeči (už jste se setkala aby amík měl svou prezentaci v češtině?

doplněno 13.07.15 17:39:

Možností jsou dvoje titulky a hlavně bych vyzdvihla, že pes je ČECH já rovněž. Nestyďme se za to co umíme.

angee*
hodnocení

No, mě jde hlavně o to, aby to chápali i jiní lidé, kteří bydlí v zahraničí. :) Ale tak, budu se držet vaší rady a děkuji. :)

mot
Pokud chce autorka aby video melo sanci na celkou sledovanost, je samozrejme anglictina spravna volba a chvalim.
Jenom se soustred na umisteni kamery, at ti pes nemizi z obrazu:)
angee*
13.07.15 20:32
hodnocení

Díky :)

eulalie*
hodnocení

0x

Ahoj, máš hezkého psa:) a je vidět, že jste sehraná dvojka. Angličtina mi tam nevadí, pravděpodobně budeš chtít dát video na Youtube, ne? Tak aby rozuměli i lidé, žijící jinde než v České republice. Pokud jsem se trefila s tím YT, tak ti přeji hodně moc zhlédnutí, protože si myslím, že video je koukatelné. :)

angee*
hodnocení

Děkuji Vám! Moc si cením Vašeho názoru! :)

doplněno 13.07.15 18:41:

gamapolis: Tak to jsem ráda :)

hodnocení

0x

Také se mi líbí.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, je to moc hezké, povedené a má to spád. Pejsek je to šikovný - ale, to počítání je asi nějak uděláno. Nebo opravdu reaguje štěkáním na počet prstů? Ale, pravdu. Zdravím!

doplněno 13.07.15 20:02:

angee - jo jo, pejsci nejsou na počty, to je fakt. Ten můj byl také v matematice špatný. Ale, zase se naučil jedno slovo.

angee*
hodnocení

Ben: No, řeknu Vám to takhle. Žádný pes počítat neumí... to je jasné. Je v tom samozřejmě trik. :-D Se psem se ale musíte naučit komunikovat přes oční kontakt. Musíte mu nějak naznačit až štěká, pes to nějak zjistí přes Vaše oči a štěká. A abyste psovi naznačili, aby štěkat přestal, musíte obrátit zrak jiným směrem... a pes štěkat přestane. :) Je v tom samozřejmě finta, ale taky se to musíte správně naučit.. a samozřejmě by měl pes umět štěkat na povel a taky několikrát po sobě. :)

doplněno 13.07.15 19:56:

Mokory: Ano, výcvik mě hodně baví a psa taky. :-D A díky! :)

angee*
13.07.15 20:12
hodnocení

:)

mokory*
hodnocení

0x

Moc se mi video líbí. Pejsek je super šikovný a to je jistě tvoje zásluha. A asi ho máš hodně ráda. Taky mám labradora- holku.

hodnocení

0x

Tak nevypadá to špatně. Samozřejmě, stále je co zlepšovat. Ale jen tak na okraj. Na hudbu použitou ve videu by jsi měla mít autorský práva, pokud to není tvůj výtvor.

angee*
04.08.15 14:22
hodnocení

*srdce* *smich*

culdabulda1*

Ahoj,

děkujeme za video - je to štěstí, mít takového šikovného psa, že? - život hned dostává lepší smysl !

angee*
hodnocení

Jojo, on je naprosto úžasnej *srdce*

pepan*

Krásný pes, ano. Jen bys mu neměla tolik utahovat obojek, zvláště nyní v tom horku mu to musí být hodně nepříjemné. A musí mít na zahradě obojek? Já je dávám psům jen na vycházku.

hodnocení

0x

myslím, že je to dobrý i to nadšení z něj. Jednu dobu jsem rád četl tenhle blog jessie.pise.cz/... myslím, že něco podobného by pro vás mohlo být to pravé, pokud je chuť psát a točit.

angee*
hodnocení

My máme blog :)

doplněno 04.08.15 15:56:

Já mu ho sundávám, ale jelikož jsem ho točila i mimo zahradu, tak měl někdy na sobě připnuté vodítko, někdy neměl.. ale byla to rychlovka, to natáčení, tak jsem mu ten obojek nechala.. :)

doplněno 04.08.15 19:47:

babkazov: Děkujeme *palec*

hodnocení

0x

Paráda! Máte oba moc krásné prázdniny. ;) Ať se vám daří!

angee*
21.08.15 09:52
hodnocení

*srdce* *srdce* *frajer*

Krásné psisko má s tebou nádherný život! *palec*

angee*
21.08.15 11:02
hodnocení

Děkuji! *srdce*

culdabulda1*

- to je krásnej pes !

vera37
Jste sikovny oba dva. Je videt, ze se mu maximalne venujes. Stastny to pes.

kutululu
hodnocení

0x

Občas sice nechápu, co má nějaký trik znamenat, možná proto, že výcviku psů nerozumím, ale od prvního do posledního videa vidím velký pokrok. Tvůj pejsek je velice učenlivý a pokud s ním budeš cvičit i nadále, tak si myslím, že můžete zkusit někam prorazit ;)

hodnocení

0x

No mě se to líbí, pejsek strašně fajn. Ano, souhlasím s tím, že by neměl částešně mizet ze záběru, ale co...

A k počítání: ono je docela vidět, jak čeká na pokyn, ale po pravdě, já skoro víc obdivuju štěkání na pokyn než počítání- BTW náš pes umí počítat do tří :-P . Aspoň když po návratu počítá se třemi piškoty a my mu nachystáme jen dva, tak se toho třetího dožaduje. (Ale ono to všechno může být úplně jinak.)

Kartaginče, je to tak. Dorka taky musí mít piškoty tři. Dostává jako odměnu, když jí činím příkoří. Třeba jí ostříhám drápy nebo vytáhnu klíště. Po druhém se dožaduje třetího. A když dostane čtvrtý, hraje si s ním. *smich* Nedávno jsem zjistila, že ona vlastně ani piškoty nemusí. Je to něco jako mzda, tak má pocit, že ji zaslouží. Něco jiného sice taky sežere, ale pak se postaví pod skříňku, kde piškoty jsou a čeká. A nespokojeně pokuckává, poblafkává. :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]