Nejste přihlášen/a.
Ahoj Nevím jestli to sem můžu vložit, ale byla bych moc ráda, kdybyste shlédli naše video. Pokud chcete, můžete svůj názor vyjádřit níže (tady v diskusi).
Budu moc ráda, opravdu.
A díky
to je pi*ovina
Ahoj,hezké!
Je to zlatíčko,že jo?
tesyk patrně naráží na vaše anglické titulky,tak si myslí že neumíte česky...jeho výraz ťeťky
Jinak je video vážně povedené,každému kdo má rád pejky a zvířata se bude určitě líbit.
Pohlaťe ho za mě
Angee, po celou dobu, kdy video jelo, jsem se usmívala. Jste oba kouzelní! Pohodáři, kteří se baví. Paráda! A video jsi natočila, smontovala, přidala hudbu, určitě s pomocí, úplně skvěle. Blahopřeji ti.
Tak to jsem moc ráda, že se Vám líbilo. Jinak ty všechny triky ve videu nebyly naučené perfektně.. nějaké chyby tam byly, ale mě to například vůbec nevadí.
Jo, a točila se mnou sestra.. jinak střih, úprava, text a přidání hudby.. všechno to byla moje práce.
Jiskra: Neumím si představit svého psa zavřeného někde v kotci. Jako ano, má svoji klec, ale rozhodně tam nění zavřený pořád. Jenom, když k nám přijde návštěva, která psy nemusí.. ale potom ho hned pustíme a jinak je pořád s námi a venku.
Krásný a určitě šťastný pes, pokud mi něco na vašem videu hodně vadí, je to ta angličtina. Chci-li něco propagovat konám tak ve své rodné řeči (už jste se setkala aby amík měl svou prezentaci v češtině?
doplněno 13.07.15 17:39:Možností jsou dvoje titulky a hlavně bych vyzdvihla, že pes je ČECH já rovněž. Nestyďme se za to co umíme.
No, mě jde hlavně o to, aby to chápali i jiní lidé, kteří bydlí v zahraničí. Ale tak, budu se držet vaší rady a děkuji.
Ahoj, máš hezkého psa a je vidět, že jste sehraná dvojka. Angličtina mi tam nevadí, pravděpodobně budeš chtít dát video na Youtube, ne? Tak aby rozuměli i lidé, žijící jinde než v České republice. Pokud jsem se trefila s tím YT, tak ti přeji hodně moc zhlédnutí, protože si myslím, že video je koukatelné.
Dobrý den, je to moc hezké, povedené a má to spád. Pejsek je to šikovný - ale, to počítání je asi nějak uděláno. Nebo opravdu reaguje štěkáním na počet prstů? Ale, pravdu. Zdravím!
doplněno 13.07.15 20:02:angee - jo jo, pejsci nejsou na počty, to je fakt. Ten můj byl také v matematice špatný. Ale, zase se naučil jedno slovo.
Ben: No, řeknu Vám to takhle. Žádný pes počítat neumí... to je jasné. Je v tom samozřejmě trik. Se psem se ale musíte naučit komunikovat přes oční kontakt. Musíte mu nějak naznačit až štěká, pes to nějak zjistí přes Vaše oči a štěká. A abyste psovi naznačili, aby štěkat přestal, musíte obrátit zrak jiným směrem... a pes štěkat přestane.
Je v tom samozřejmě finta, ale taky se to musíte správně naučit.. a samozřejmě by měl pes umět štěkat na povel a taky několikrát po sobě.
Mokory: Ano, výcvik mě hodně baví a psa taky. A díky!
Tak nevypadá to špatně. Samozřejmě, stále je co zlepšovat. Ale jen tak na okraj. Na hudbu použitou ve videu by jsi měla mít autorský práva, pokud to není tvůj výtvor.
Ahoj,
děkujeme za video - je to štěstí, mít takového šikovného psa, že? - život hned dostává lepší smysl !
myslím, že je to dobrý i to nadšení z něj. Jednu dobu jsem rád četl tenhle blog jessie.pise.cz/... myslím, že něco podobného by pro vás mohlo být to pravé, pokud je chuť psát a točit.
My máme blog
Já mu ho sundávám, ale jelikož jsem ho točila i mimo zahradu, tak měl někdy na sobě připnuté vodítko, někdy neměl.. ale byla to rychlovka, to natáčení, tak jsem mu ten obojek nechala..
babkazov: Děkujeme
No mě se to líbí, pejsek strašně fajn. Ano, souhlasím s tím, že by neměl částešně mizet ze záběru, ale co...
A k počítání: ono je docela vidět, jak čeká na pokyn, ale po pravdě, já skoro víc obdivuju štěkání na pokyn než počítání- BTW náš pes umí počítat do tří . Aspoň když po návratu počítá se třemi piškoty a my mu nachystáme jen dva, tak se toho třetího dožaduje. (Ale ono to všechno může být úplně jinak.)
Kartaginče, je to tak. Dorka taky musí mít piškoty tři. Dostává jako odměnu, když jí činím příkoří. Třeba jí ostříhám drápy nebo vytáhnu klíště. Po druhém se dožaduje třetího. A když dostane čtvrtý, hraje si s ním. Nedávno jsem zjistila, že ona vlastně ani piškoty nemusí. Je to něco jako mzda, tak má pocit, že ji zaslouží. Něco jiného sice taky sežere, ale pak se postaví pod skříňku, kde piškoty jsou a čeká. A nespokojeně pokuckává, poblafkává.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.