Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Verite na zlepseni zraku?

Od: ocicko odpovědí: 8 změna:
Verite na zlepseni zraku pomoci cviku a ruznych domacich metod? Pokud ano znate nejake dobre rady?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Není třeba se ptát, je třeba vyzkoušet. ;) Nevíme, jaké problémy s očima máte. Jak zní diagnoza očního lékaře?

doplněno 30.06.15 07:41:

Zhoršení zraku může být z ledasčeho. Věkem, zeleným nebo šedým zákalem, trombozou v krevním zásobení sítnice, sklerotickými změnami sítnice, odumírání nebo odchlipování sítnice. Když bych se zamyslela, našla bych ještě několik důvodů, proč se oči mohou zhoršit. Proto je nutné zajít na kontrolu k očnímu lékaři. *hej*Až pak můžete cvičit nebo si umývat oči nějakou vodou.

Já bych po ránu zvolil proplachnuti zalepených očí teplou vodou,to zaručeně zlepší vidění.
Ostatní je nesmysl.
A mrkev jste měl(a) jíst od malička.
doplněno 30.06.15 17:28:

wasube - já měl na mysli klasickou ranní hygienu:)

wasube*

Volila bych oční kapky třeba Hypromelozu. Lít si vodu do oka je hazard. Představte si, že můžete i oslepnout z nějaké vodní infekce. Chce to mít rozum a nešetřit na nepravém místě. Jinak Hypromeloza desinfikuje oči, vyživuje je a lidé si ji hlavně kupují kvůli syndromu suchých očí. Kdo má tento syndrom může si zavinit i nemoc rohovky, což vede k velmi závažným očním onemocněním. Poznáte to podle toho, že máte často pocit, že máte něco v oku.

wasube*

Aha - zajdo sorry, špatně jsem Tě pochopila.*plac*

72mona3*
hodnocení

0x

Dostala se mi do rukou kniha od Mirzakarima Norbekova - Jak se zbavit brýlí. Zkuste se na to mrknout. Je to vtipně psané a znám jednu, co si zlepšila zrak o dvě dioptrie. Mona

ocicko
hodnocení

Diky za odpovedi. Oci myslim mam zdrave ale nevidim na dalku. Mam 2,5 dioptrie. K ocnimu chodim na pravidelne kontroly.

Očičko, tohle upřesnění jste měl napsat do otázky. Nehrála bych si na chytrou. :-D Hezký den přeji :)

doplněno 01.07.15 07:31:

wasube, děkuji ;)

wasube*

Já myslím, že jste si na chytrou nehrála. *stop*Když rada nepomůže jednomu, může pomoci druhému. Takže díky za každou dobře myšlenou radu.*placni*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]