Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

trest v parte

Od: luly odpovědí: 18 změna:
mame partu kluci i holky jedna kamoska udelala neco cim por usila pravidla vetsina rozhodla ze bud bude muset partu opus tit nebo nebo dostane trest vybrala si trest kamos prisel s tim z e jedna holka co se uci kadernici ji ma ostrihat do hola myslite ze je to moc drsny ma krasny dlouhy vlasy ja s tou holkou cho dim pordte co mam delat presvedcit ji at se ostriha bo odjit i s ni od part za kazdej nazor dekuju

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

blbce
hodnocení

0x

Kámo, Vy místo vymýšlení blbostí byste se měli radši podívat na pravidla pravopisu českého jazyka, protože těch chyb co je v textu co jsi psal neunosně...

martinaa*
hodnocení

0x

Panebože, to snad ne. Jste nějaká sekta, neco co? Kdo vám dal právo přikazovat někomu, ať se proti své vůli nechá ostříhat dohola? Toihle někdo udělat mému dítěti, tak ho zmlátím jak žito.

Ano, odejít, protože ta vaše "parta" není normální. A divím se, že když s ní chodíš (na začátku ale píšeš, že jedna!kámoška" - taže co?), tak se tahle blbě ptáš.

doplněno 18.10.12 16:10:

No, pokud je to tvoje holka a ty nevíš, jestli se má nechat nějakými dementy ostříhat dohola, tak by měla kopnout do zadku nejen dementy z party, ale taky tebe.

Pardon admine, musela jsem.

ohneta*
hodnocení

0x

Já myslím, že bys prvně měl psát česky. Potom si myslím, že by sis měl ujasnit, jestli je to tvá kamarádka, nebo přítelkyně. Taky si myslím, že ostříhání jejích krásných dlouhých vlasů je blbost. Pokud bude teda nucena vaši sektu opustit, bylo by hodno gentlemana svou vyvolenou následovat, teda pokud ti na ní záleží a nemáš ji jen na okrasu.

luly
hodnocení

puvodne sem nechtel psat ze je to moje holka

martin32*
hodnocení

0x

Pravopis bych neřešil každý píše prostě jak umí. Já si myslím když tam máte takový pravidla tak na trestu by se mělo nějak alespoň hlasovat, každej ať dá návrh a pak se dohodnete na trestu :) Pokud ho nedokáže nebo nebude chtít splnit ať odejde.

A čím se provinila? Víš co to se pak nedá říct jestli je to moc tvrdý když nevíme co udělala..

doplněno 18.10.12 16:17:

Lidi ale vždyť je to krásný taková parta to je bezva věc.. Škoda že už jich moc není..vy jste nečetli Foglarovky?

martinaa*

Četla, a Rychlé Šípy jsou moje oblíbená parta. Nikde jsem se však nedočetla nic o trestech typu stříhání vlasů apod.

Pokud partu s takovými nápady považujete za bezva věc, tak potěš...

doplněno 18.10.12 17:02:

To jo, princip party je hezký, také jsem měla takovou fajn partu*placni*.

Ale to, co uvádí tazatel, není fajn parta, takové věci se, myslím, ve fajn partě nedělají...

martin32*

jenom jsem uvedl ten příklad, ten princip..tu konkrétní věc už neřeším a když se na tom dohodnou...a když odmítne? tak je to na ní přece si myslím..

mowla*
hodnocení

0x

Hmmm...

A to jste tak v prváku nebo druháku na učňáku, viď?

Myslím, že z nudy ´potíte peetchoviny´ (slušňáci prominou) a měli byste dělat něco pořádného - třeba aspoň hrát kuličky...

Kdyby ta holka měla rozum, pošle vás všechny - no, ehm, kamsi - nebude se zahazovat s mozkovými prťajzlíky...

*zed*

doplněno 18.10.12 16:40:

To Martin32: Nemyslím si, že by trest byl tvrdý - je nesmyslný, hloupý, pitomý...

BTW - myslím, že kdyby si tento dotaz přečetl Foglar, šel by podpálit chatu a v jezeře by se pak kvalitním špagátem zastřelil...

*zed*

hodnocení

0x

Záleží na tom, jak moc si cení přátelství party a jaký má smysl pro humor. A i holá hlava může vypadat dobře a sexy.

hairxstatic.com/...

doplněno 18.10.12 16:50:

your-hairstyles.com/...

luly
hodnocení

mozna to to tak nevypada nase parta je fajn

To cos tu ale dal za odkaz,to přece není holá hlava.Pod tím pojmem si představím člověka úplně dohola.Ta ženská je přece úlně nakrátko.

raduz*
hodnocení

0x

Nejste normální, takovýhle trest je uplne mimo rámec mého chápání..

iz*
hodnocení

0x

Kdo vám dal právo někoho soudit? A jak si můžete osobovat právo někoho trestat (notabene takhle pitomě)!

ladaadal*
hodnocení

0x

Kdepak to se velmi pleteš. Vaše parta není fajn. Vaše parta je nejspíš pár zblblejch dementů. Vy vůbec nemáte tušení, co to parta a přátelství je, jinak byste na takovou krávovinu nikdy nemohli přijít.

Přesně, jak píše Láďa. Nejste žádná parta. V partě si lidé rozumějí, dovedou si pomoci, stojí jeden za druhým.

Nevím, co kamarádka provedla tak drastického, ale chování té "bezva party" mi spíš připomíná Osvětim. Co tak ještě vyvrtat jí zdravé zuby? To se prý tehdy také dělalo.

Jsi asi slaboch, i Tvá známá, protože lezete jako slepí za takovou "bezva" partou. To nemáte sami svůj úsudek: To v té partě opravdu musíte být? Já bych z ní odešla, nepotřebuji žít tak, aby mě někdo zesměšňoval. Příště Ti třeba píchnou drát do oka.

Co ty na to? Vykašli se na ně, snad si stačíte k kamarádkou a nemusíte mít nad sebou nikoho, kdo vás bude ponižovat. Jaga.

hodnocení

0x

Ale tak zase kvůli tomu tak nešilte - jde jenom o vlasy, ne o život *slunce*

askmenow*
hodnocení

0x

Ano, je to příliš drsný trest. Vážně. Vlasy rostou leta a jsou na příč spoustou kultur považovány za znak zdraví, krásy a žanskosti.

Pokud jste parta KAMARÁDŮ, netrestejte ji vůbec. Takhle to nechodí... Přátelství by nemělo být ničím podmíněné. Už to, že ji nabízíte "trest nebo vyloučení" je od vás nepěkné. Vážně. Přátelství je o tom, že toho člověka bereme jaký je, tedy i s chybami. Nemusíme se vším co dělá souhlasit, můžeme se pohádat, ale vědomě někoho trestat, to není přátelství. Natož trestem, jehož následky by si nesl roky. To zkus vysvětlit i ostatním v partě.

Mnohem vhodněji ji potrestáte, když jednou někam vyrazíte bez ní a ona bude smutná, že tam nebyla. A nebo, a to by byla vážně frajeřina, když jí řeknete, že jí trest nedáte, že snad chápe, že největší trest je to, že tím, co udělala, zklamala vaši důvěru, ale že jí dáváte další šanci... Myslím, že to na ní udělá větší dojem. A navíc, přáítelství je přece právě o tom stát spolu, ne proti sobě!

luly
tahle odpoved se me nejvic libi dekuju vsem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]