Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Romantický večer - jak na něj?

Od: beruska40* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den mam prosbu poradi mi někdo jak udělat manželovi romanticky večer bude mit narozeniny kulate a chtela bych ho překvapit něčim originalnim myslela jsem na večeři při svičkach,ale chtěla bych to ješte něčim doladit diky za návrhy

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucimera*
hodnocení

0x

To je super nápad! :) Doplnila bych to třeba nějakou jeho oblíbenou písničkou od jeho oblíbené kapely nebo aspoň nějakou pěknou muzikou, určitě ne rádio. A taky bych mu uvařila jeho oblíbené jídlo a třeba mu i zazpívala písničku k narozeninám - určitě to znáš, hodně štěstí, zdraví, milý ...

Přeji ti hodně štěstí!

martinaa*
hodnocení

0x

Nějaké pěkné nové prádélko nebo se převázat velkou mašlí jako dárek:)

mowla*
hodnocení

0x

Holky - neblbněte... *smich**haha**uf*

Ta oslava má potěšit manžela a nebo manželku? *smich*

Mne by aspoň "romantická svíčková večeře" dost vyděsila (zpytoval bych, co mám zase na svědomí)... *smich*

Chlap uvítá flák masa, pivo-víno-panáka (dle chuti) k tomu a klííííd...

;)

beruska40*
hodnocení

Diky za názor tak ty myslí,že ho romantikou nepotěšim a já ještě k večeři při svíčkách myslela,že mu udělám striptýz,už jsem si koupila erot.prádlo,ale když jako chlap říkáš,že máte rádi klid tak o tom poppřemýšlim ale i tak diky*smich*

ludekii
hodnocení

0x

Říká se, že my muži máme jen dva požadavky na ženy:

přijít nahá

Donést pivo.

Třeba Vám to pomůže B-)

drejdl*
hodnocení

0x

Vy znáte svého manžela nejlépe, v tom Vám těžko poradíme. Taky nepíšete, jaké kulatiny to jsou, jiné to bývá ve 30, jiné v 70*tuc* V prvním případě bych rezignoval na romantiku, ale uspořádal Kongo a v druhém případě zase naopak dobrou večeři, masáž bolestivých partií zad a hajat.

ladaadal*
hodnocení

0x

Základem je tvůj a hlavně jeho věk.

20 - večeři servírovat nahá,

30 - servírovat v pěkném vyzývavém prádélku

40 - servírovat v prádélku a přes něj lehký župánek

50 - servírovat v pěkných šatech

60 - nechat na stole řízek se salátem a vedle stolu basičku piv a zmizet ustrojená někam za kamarádkama.

*smich*

eulalie*
hodnocení

0x

A váš manžel je stejný romantik jako vy? Nebo jste se zhlédla v romantických televizních filmech, kde bez večeře při svíčkách se neobejde žádný příběh? No já vám nechci brát iluze a radost z manželových narozenin, ale mám takový dojem, že na chlapy působí něco jiného než svíčičky a podobné serepetičky. Anebo je to tím, že sama mám doma naprostého neromantika, kterému by to bylo šuma fuk, jestli jsou na stole svíčky, či nikoliv.

hodnocení

0x

Budete se mi smát a nebudete věřit. Prožila jsem v životě několik situací, kdy si lidé myslí, že kecám. Ale je to pravda - no čestné pionýrské.

Psal se rok 1981, byla jsem 6 let vdaná, měli jsme 2 malé děti a manžel měl slavit třicetiny. Já se vypravila do města shánět obklady, tenkrát se totiž nekupovalo, ale shánělo. A záleželo jen na štěstí - být v pravý čas na pravém místě.

Nerada okukuji oblečení a boty, ale vždycky jsem chodila hrozně ráda koukat na nová auta. Tentokrát taky, šup do mototechny. A tam jsem zůstala s otevřenou pusou: právě přivezli několik nových škodovek. Nejnovější model - Š 105 GL, nádherně oranžová barva, prostě byla jsem lapená. A já si tu škodověnku koupila. Tedy závazně zamluvila, zajela do spořitelny, složila zálohu a pak jsem jen volala do práce manželovi:

Přijeď brzy domů, pojedeme si pro autíčko, čeká tam na Tebe. Dvakrát si to nechal zopakovat, pak jsem jen slyšela ránu, jak dopadl na židli a zeptal se: Není ti něco?*ee*

Vtip byl v tom, že ačkoliv jsme měli přes 20 let starou Š 100, o novém autě jsme neuvažovali. A najednou bylo tady. Dneska už není, ale vydrželo nám hrozně dlouho a prima jsme se povozili - celá rodina.

Myslím, že podobný dárek by Vašemu pánovi také udělal radost, hlavně nezapomeňte, že vývoj jde neustále kupředu a vyberte mu něco onačejšího, než škodu 105 GL. *palec* Jaga.

mowla*

*smich*

*palec*

Parádní příhoda - být na místě tvého manžela já, možná bys tou novou škodověnkou jako první vezla věnec s nápisem Spi sladce...

:-D

olinlitomericko
hodnocení

0x

...jo škoda že neuvádíš věk manžela. Nejsem náročnej- mě (40) udělá radost příslib "něčehosi příjemného" v pozdních nočních nebo brzkých ranních hodinách...Potom je pro mě moje žena *andel*...:)*palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]