Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit chuti k jídlu?

Od: dinkyjane* odpovědí: 12 změna:

Ahoj,

jako každý jiný člověk, mám chuť na jídlo, aniž bych měla hlad. Máte někdo skvělou radu na to, jak své chutě obelstít tak, aby jsem nic nemusela jíst, když hlad nemám?..=))

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ron*
hodnocení

0x

Jedině pevná vůle, nic jiného. Jezte jen, když máte hlad. Pokud tu nutkavou chuť nemůžete vydržet a pevná vůle není, nejezte nic kalorického. Vemte si jen kousek zeleniny nebo se napijte vody.

ladaadal*
hodnocení

0x

Hlad je převlečená žízeň. Kdykoli máš chuť něco sníst, napij se. Jinak je to o vůli, nic jiného neexistuje.

hodnocení

0x

Jezte na co máte chuť. Je to lepší, než si stresováním kvůli jídlu přivodit některou z poruch příjmu potravy.

No jo ale pak můžou nastat jiné problémy. Pravděpodobně horší.

klaudie*
hodnocení

0x

Vyzkoušej bylinné čaje, které ti malinko otupý chuťové buňky. Pak je taky fajn vyčistit si zuby nebo cucat mentol. bonbón. A když už to je fakt k nevydržení, tak si nakrájej třeba jablko na malé kousky a ty postupně zobej ;)

andrea1*
hodnocení

0x

No aby to nebylo nakonec jenom o té vodě a tom jablku. Pak by jste hlad zaháněla jenom takto a pak by z vás nakonec byla mentálka (mentální anorexie).

belanova*
hodnocení

0x

Jak už je tady výše napsáno, zkus se napít. Někdy to pomáhá, ale někdy taky ne *hi*

martin32*
hodnocení

0x

Mít chuť na jídlo a nemít hlad je nesmysl..když je chuť tak tělo zřejmě to jídlo potřebuje. Když budete málo jíst tak tělo si nechá pak všechno co mu dáte a přibírá se. Když budete jíst normálně kvalitní věci a klidně si k tomu něco i občas zobnete nezdravýho a budete mít v životě aktivní pohyb tak budete štííhlááá. Je to totiž naopak. Jak je pohyb tak organismus promine kdejaký prohřešek ve stravování :)

tomas447*
hodnocení

0x

Zdravím!Nehoní vás mlsná?-Rozkolísaná hladina cukru v krvi.Jestli ano,tak zkuste jíst pravidelně každé 2-3 hodiny. :)

hodnocení

0x

Wikipedie praví:Pud výživy může přerůst do alimentačního libida, to je situace, kdy se jídlo stává slastí. Důvod může být neuspokojení jiných potřeb a nahrazení uspokojení jinou potřebou, v tomto případě jídlem. Výsledek této slasti může být obezita nebo bulimie.*hej*Takže svými slovy, když budete provozovat a budete spokojená s jinými činnostmi, nebudete muset myslet na jídlo a jíst. Tedy, jíte z nudy *zed*

hodnocení

0x

Mně většinou honí mlsná, když mám na to čas - když jsem "v jednom kole", tak si na jídlo ani nevzpomenu. Takže bych poradila - zaměstnat se - třeba jít na výlet, za kamarádkou, začíst se do knížky, dát se do šití, přestavování nábytku, žehlení apod.

dinkyjane*
hodnocení

Skvělý.. Díky všem moc..=))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]