Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem. Je tu podzim a s tím všechna havěť, potkany, krysy, myši. Dle návodu, jednoho vyjímečného rádce, jsem použila tekuté lepidlo na potkany a myši a tady je výsledek. Použila jsem starý vyřazený plech, z lepidla udělala okruh a doprostřed nachystala svačinu. Za půl hodinky, byla první natažená krysa.
Krysa. Proto jsem poslala foto, aby bylo vidět, jak s tím pracovat. Sotva manžel odstranil jednu příšeru, během hodiny tam byla další.
Ano, tekutá kočka opravdu funguje, používám jí už více let. Silnější vrstva dlooouho nezaschne, dobře lepí, a další výhodou je, že neklepne člověka při nastavování nebo v nestřeženém okamžiku přes prsty, jako ta všeobecně používaná pastička na myši s pružinou.
doplněno 18.10.12 07:47:u nás se dá běžně koupit v drogerii, na vesnici v těch prodejnách smíšeného zboží... poradte.cz/...
v Čechách asi bude k dostání toto: obrázek na poradte.cz/...
Dobrý den, Prochy. Lepidlo jsem si nechala koupit na Slovensku, přesně jak radil, Sys. Hejkal.
Lepidlo používám stále jedno balení, není velká spotřeba.
Lepidla na myši, co jsou u nás, nemají u havěti, žádný účinek. Jak nějaké lepidlo objevím, tak vyzkouším, zatím žádný kladný výsledek.
Nyní jsem koupila na vyzkoušení, LIQUID GEL RAT. Je to malá tuba, (dětská pasta) rozdělené na krysy a potkany, zvlášť na krtky. Cena 65,- Kč
I když je to už 14 dní, zatím žádný výsledek není, díry jsou stále zabydlené. Jen můj názor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.